>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Sts i ich bonus 10 zł...
Wlasnie dostałem od nich SMS o bonusie tylko dzis, 100% od depozytu. A tu sie okazuje że do wygrania 10zeta xDD i to jak trafisz dokładny wynik plus jeszccze jedno z wydarzeń dodatkowych (które tylko jedno ma racje bytu) Przecież oni sami sie kompromitują

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Ta liga holenderska musi być bardzo cienka skoro taki cienki Kairat eliminuje Alkmaar a Feye dostaje łomot od Trencina...no coment

R 125

roger12

Użytkownik
Ta liga holenderska musi być bardzo cienka skoro taki cienki Kairat eliminuje Alkmaar a Feye dostaje łomot od Trencina...no coment
Dlatego że, w Feyenordzie jest jeszcze większy bałagan niż w Legii.
Ufa to chyba ma w dupie tą LE nie chce mi się wierzyć że, ci amatorzy z Luksemburga tak ich o sobie ogrywają.

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Wlasnie dostałem od nich SMS o bonusie tylko dzis, 100% od depozytu. A tu sie okazuje że do wygrania 10zeta xDD i to jak trafisz dokładny wynik plus jeszccze jedno z wydarzeń dodatkowych (które tylko jedno ma racje bytu) Przecież oni sami sie kompromitują
Nie chcę wkładac kija w mrowisko.Ta firma już dawno jest skompromitowana.Jak to w reklamie.Nr 1 w Polsce (chyba tylko we własnym mniemaniu):cwl::cwl:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom