Już jest po 2 tercji.Teraz 3Hc Kosice — Tychy 2 tercja over 1,5 1.50
Wlasnie dostałem od nich SMS o bonusie tylko dzis, 100% od depozytu. A tu sie okazuje że do wygrania 10zeta xDD i to jak trafisz dokładny wynik plus jeszccze jedno z wydarzeń dodatkowych (które tylko jedno ma racje bytu) Przecież oni sami sie kompromitująSts i ich bonus 10 zł...
2 tercja 0-1Kolner Die Haie U20 - HC Chomutov U20 2 i 3 tercja over 1,5 1.60
58 min 2:1Nigeria u 20 strzeli kobitki
@ 2.77
wykonałHassan 2 set @3,25
Dlatego że, w Feyenordzie jest jeszcze większy bałagan niż w Legii.Ta liga holenderska musi być bardzo cienka skoro taki cienki Kairat eliminuje Alkmaar a Feye dostaje łomot od Trencina...no coment
2-0Hc Kosice — Tychy 3 tercja over 1,5 1.50
Nie chcę wkładac kija w mrowisko.Ta firma już dawno jest skompromitowana.Jak to w reklamie.Nr 1 w Polsce (chyba tylko we własnym mniemaniu):cwl::cwl:Wlasnie dostałem od nich SMS o bonusie tylko dzis, 100% od depozytu. A tu sie okazuje że do wygrania 10zeta xDD i to jak trafisz dokładny wynik plus jeszccze jedno z wydarzeń dodatkowych (które tylko jedno ma racje bytu) Przecież oni sami sie kompromitują
bonus 100% wkladu czeka na ciebie ,(10 zl) dawno sie nie czulem tak upokorzony ...temat rzekaNie chcę wkładac kija w mrowisko.Ta firma już dawno jest skompromitowana.Jak to w reklamie.Nr 1 w Polsce (chyba tylko we własnym mniemaniu):cwl::cwl: