jak widać w rogu masz ponad 10k, to dziwne że tyle nie mają do wypłaty. Chyba że to jest 10mln :movember:Wyczyściłem stsa do 0 hahah http://pokazywarka.pl/ityskb/
jak widać w rogu masz ponad 10k, to dziwne że tyle nie mają do wypłaty. Chyba że to jest 10mln :movember:Wyczyściłem stsa do 0 hahah http://pokazywarka.pl/ityskb/
na koncie mam tyle do grania , do wyplaty pare razy wiecej , ale i tak smieszna sytuacja bo od wczoraj mi mydla oczy , wpierw tekst ,ze moj bank nie przyjmuje przelewu , to sie rozesmialem , pozniej zmienilem numer konta , to ze dodatkowa weryfikacja bedzie potrzebna , a dzisiaj ze do 12 trzeba czekaćjak widać w rogu masz ponad 10k, to dziwne że tyle nie mają do wypłaty. Chyba że to jest 10mln :movember:
wziałembierzcie slowakow -11,5 w recznej na live
to bedziesz zarobionywziałem
+11.5 @1.85 betssonNa 12 Egipt +10,5 @1,83 ręczna u18 kobiet
Na betssonje linia 11.5Na 12 Egipt +10,5 @1,83 ręczna u18 kobiet
nawet i 15,5 może być , a Egipt dostanie wpierdziel i nie wejdzie raczej...na bwin jest 12.5 jak ktos ma
no nie wiem wegierki tylko 12 przewagi mialy a szwedki nie zachwycaja jakosBayi jak pieknie rzucaja
nawet i 15,5 może być , a Egipt dostanie wpierdziel i nie wejdzie raczej...
ja tam ze 14-32 widze w meczu Egiptu
zlotowki bym nie dal na handi mniejsze jak +16,5 na egipcjankino nie wiem wegierki tylko 12 przewagi mialy a szwedki nie zachwycaja jakos
a po za tym tak czy siak szwedki i tak na czwartym miejscu beda
ja gram tylko u polskich buków, patriotycznie i nigdy nie pozwoliłbym oby okradano Państwo. ????+11.5 @1.85 betsson
nie dlugo 4 godziny to maks ale zazwyczaj szybciej odpowiadaja ,ja mam u nich otwarty zaklad juz ponad rok ale jest przegrany wiec wisi mi ????Pytanie do użytkowników betssona
Długo się czeka na odpowiedz supportyu? Mam dwa zakłady które od wczoraj powinny być rozliczone w cały czas wiszą w otwartych
bardzo mnie cieszy twoja patriotyczna postawa ,ale martwi to ze jak ty panstwa nie okradasz to panstwo okradnie ciebieja gram tylko u polskich buków, patriotycznie i nigdy nie pozwoliłbym oby okradano Państwo. ????
a katar ładnie leje malezje, do przerwy 33:7
to niech sie oni wstydzą, ja mam czyste sumienienie dlugo 4 godziny to maks ale zazwyczaj szybciej odpowiadaja ,ja mam u nich otwarty zaklad juz ponad rok ale jest przegrany wiec wisi mi ????
bardzo mnie cieszy twoja patriotyczna postawa ,ale martwi to ze jak ty panstwa nie okradasz to panstwo okradnie ciebie