100zł hahah , doczytałem już100 tyś chyba
100zł hahah , doczytałem już100 tyś chyba
Niestety nie moja tasiemka ???? , ja piłki praktycznie nie ruszam. Ale kupa siana do wygraniaRok czy dwa lata temu miałem podobną taśmę i wyłożyłem się na ostatnim meczu Wolfsburg - Gent w LM
Luch Energiya Władywostok vs Torpedo Armavir o2,5
@2,50
można można nawet w stsie dostacCiekawi mnie zcy można limit dostać w stsie , bo w LV sports mi dali kiedyś to padłem ze śmiechu
5.
Spotkanie: Machida Zelvia - JEF Chiba
Typ: Btts w drugiej połowie/yes (2:0 HT)
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365
Podwójna
1/2
Najgorsze jest to ,ze zamiast limitowac to powinni maila napisac z zapytaniem czy nie chcialbym pracowac u nich i to by mialo jakis sens , a tak maja debili w pracy i sa na kase iebani bezczelniemożna można nawet w stsie dostac
Wiecej jak 2 tysie bys u nich nie zarobil. To lepiej byc po drugiej stronie i ich ogrywac na grubsza kase.Najgorsze jest to ,ze zamiast limitowac to powinni maila napisac z zapytaniem czy nie chcialbym pracowac u nich i to by mialo jakis sens , a tak maja debili w pracy i sa na kase iebani bezczelnie
Lokomotiv Moskwa over 0.5 HT
@2.4
Ja zlozylem CV do normalnej pracy w wakacje.pl w Gdansku , płaca nawet nie pytałem ale cos kolo 16zl brutto na reke , poszedlem , ładnie się ubrałem , że pol swiata zwiedzilem , to praca idealnie dla mnie . Szczegolnie ze mialem ludziom mowic gdzie jest fajnie i co warto zwiedziec .... Na rozmowie wypadlem idealnie wedlug mnie , do pracy brali wszystkich bez wyjatku , mimo tego ze 32 lata mam na karku mowie a przynajmniej zabije nude i czynsz mi za mieszkanie sie zaplaci ... Jako jedynego z 20 osob mnie nie przyjeto . Pojechalem wiec do babki co mnie rekrutowala i sie pytam , czy jest w pelni normalna i czym sie sugerowala przy takiej decyzji , a ona do mnie ,ze mlodsi ludzie latwiej przyjmuja rozkazy i widziala jakim autem podjechalem na rozmowe i nie podszedlbym do tej pracy na powaznie .... Witaj polskoWiecej jak 2 tysie bys u nich nie zarobil. To lepiej byc po drugiej stronie i ich ogrywac na grubsza kase.
chyba za dużo i tak nie straciłeś w takim razie. po jakimś czasie zacząłbyś się irytować, wkurzać na wałki pracodawcy jeśli znasz po części kp. Jak doskwiera Ci brak pracy uderzaj w inwestycje małe, otwieraj firmę,albo inwestuj w start upyJa zlozylem CV do normalnej pracy w wakacje.pl w Gdansku , płaca nawet nie pytałem ale cos kolo 16zl brutto na reke , poszedlem , ładnie się ubrałem , że pol swiata zwiedzilem , to praca idealnie dla mnie . Szczegolnie ze mialem ludziom mowic gdzie jest fajnie i co warto zwiedziec .... Na rozmowie wypadlem idealnie wedlug mnie , do pracy brali wszystkich bez wyjatku , mimo tego ze 32 lata mam na karku mowie a przynajmniej zabije nude i czynsz mi za mieszkanie sie zaplaci ... Jako jedynego z 20 osob mnie nie przyjeto . Pojechalem wiec do babki co mnie rekrutowala i sie pytam , czy jest w pelni normalna i czym sie sugerowala przy takiej decyzji , a ona do mnie ,ze mlodsi ludzie latwiej przyjmuja rozkazy i widziala jakim autem podjechalem na rozmowe i nie podszedlbym do tej pracy na powaznie .... Witaj polsko