ferdzio1
Użytkownik
Dobry typ. Farta zabrakłW pre 17,5 po pierwszej kwarcie ponad 30
Gold Coast -Moreton over 2,5 @ 2.40
Dobry typ. Farta zabrakłW pre 17,5 po pierwszej kwarcie ponad 30
Gold Coast -Moreton over 2,5 @ 2.40
My player za niecałe 2,50 na tydzień to jak za darmoCześć Panowie. Nowy sezon i od MŚ nie oglądałem żadnego meczu i stąd pytanko. Powstały jakieś nowe darmowe stronki z tv? Typu delta media player, wizja.tv z początku i coś w ten deseń? Obejrzałbym dziś Liverpool, a nie chcę kupować wizji na cały miesiąc, bo czuję, że w tym sezonie będę oglądał dużo mnie spotkań. Jak ktoś z Was coś takiego ma, to dawać info na priv, jakoś się odwdzięczę w odpowiednim czasie
1.
Spotkanie: Barito Putera - Surabaya
Typ: Barito over 2.5 gola (1:0 50min)
Kurs: 4.00
Bukmacher: Bet365
Bezpieczniej Barito over 1.5 gola po 1.66...
Nie mam overa do zagrania a za to Next goal spróbuję...Laos u 23 over 1.5 gola
@6.20
Z tymi kolorami na ich boxscorze jest bardzo różnie. Często mają pomylone, potem poprawiają faktycznie.Oni chyba nie odróżniają. Na czarno są Levin i Jonsson. Na pomarańczowo 16-letni Szwedzi.
Ehhh zorientowali się w połowie seta i dupa.
Z miesiąc temu na AVP w USA w 3 meczach w nocy odwrotnie liczyli punkty. Czekałem do stanu 19-16 albo wyżej i łapałem kursy na seta po 10-20 na tych, którzy niby przegrywali a w rzeczywistosci byli z przodu ????Z tymi kolorami na ich boxscorze jest bardzo różnie. Często mają pomylone, potem poprawiają faktycznie.
Wczoraj zrobili wtopę z ustawianiem kursów na mecz Regza/Smedins z Popov/Yemelyanchyk - po pierwszym wygranym secie przez tych pierwszych, ustawili na nich kurs 3.46 i rósł za każdym razem, gdy UKR tworzyli przewagę w drugim secie. Stawką maksymalną za to operowali (u mnie poszedł maks 35zł). Kurs nawet był w pewnym momencie ponad 6! Ale przede wszystkim nie wygrali, więc nikt nie skorzystał - a rozliczali prawidłowo później.
szybki minusik ????Van Gerven (przy 5:8) @2,55