>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
freez. 127

freez.

Użytkownik
Tottenham skład bardzo ofensywny, w bramce zabraknie Lorisa który świetnie ratował nieraz przed utratą gola,natomiast Watford stalowa 11stka z Perreyra na skrzydle i dwójką napadów. BTS ,BTS i powyżej 2.5 bramki do grania ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
To mnie zrobili... VAR i nie ma gola...
Hahah a teraz ewidentny karny ale VARu nie mógł wziąć, bo gra toczyła się dalej ????
Ten sędzia jest gorszy od Marciniaka ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
GKS Tychy - Skelleftea AIK
Skalleftea 3 tercja 1,5 2.30 indywidualnie
To powinno na 90% wejsć 2 gole są wstanie stzrelić
kto ma niech gra 3 tercja over 2,5 umnie brak

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Vienna Capitals U20 - TWK Innsbruck U20 1 1.60
Sport Vaasa U20 - Pelicans U20 over 4,5 1.40
Vienna 1-0 ✅
sport 1-4 ✅
tenis isner,del potro,keys,anderson,swietolina,stepens,szarapowa, tak widze i nadal ale mały kursiwo
Ja zagram isnera i del na dzisiaj

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
I under 5.5 asów w pierwszym secie @ 2.10 ⛔
Thiem depcze przy returnie linowym po stopach. Ma dzięki temu mnóstwo czasu i będzie dotykał te serwisy.
W 3 gemie ustawił się na krótko przy linii i od razu ent asa zapodał. Mam nadzieje, że wróci do tego co robił wcześniej, bo chociaż jakieś punkty robił przy jego serwisie a przy takim staniu na blisko to go ent wypunktuje.

Dupa, ani jednego punktu nie wygrał stojąc na linii do serwisu ale dalej uparcie zgrywa kozaka i się nie cofnie. Głupiec.

freez. 127

freez.

Użytkownik
Frezz oglądasz może mecz ? Na flaschscore słabo widzę BTS , jak ogólnie mecz ?
Tottenham bije głową w mur, bez żadnej konkretniejszej składnej akcji, Watford przyczajony na kontry, defensywa solidna ale z czasem powinno coś wpaść ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom