mjaurvcein
Użytkownik
De Minaur under 5.5 asa @ 2.57
Jak baba serwuje.
Hahha co za dziewczynka, 4 zrobił w 5 setach ????
Jak baba serwuje.
Hahha co za dziewczynka, 4 zrobił w 5 setach ????
Łatwo
kay:Cilic @2
Napisałem jak było w moim przypadku. Również po pierwszym zakładzie dostałem limit 0 na zakład. Odezwałem się do supportu kazali przesłać zdjęcie dowodu i konto zaczęło ponownie funkcjonować. Zacząłem ich kosić i po paru tygodniach pojawiły się kolejne problemy po których zrezygnowałem z gry u nich tracąc około 6k Euro.Mylisz się kolego w tym przypadku. Dostałem wlaśnie maila z działu bezpieczeństwa, że nie chcą mnie wryfikować i zastrzegają sobie prawo do ustalenia takiego limitu jaki chcą i ten limit się nie zmieni, nie wazne co im wysle (wyslalem skany dowodu, zdjecie z dowodem przy twarzy i rachunek).
Jak buk niepewny, jak każdy to na koncie zostawiasz tylko tyle ile potrzebujesz na rozkrecenie. Nadwyzka cały czas schodziNapisałem jak było w moim przypadku. Również po pierwszym zakładzie dostałem limit 0 na zakład. Odezwałem się do supportu kazali przesłać zdjęcie dowodu i konto zaczęło ponownie funkcjonować. Zacząłem ich kosić i po paru tygodniach pojawiły się kolejne problemy po których zrezygnowałem z gry u nich tracąc około 6k Euro.
Krejsova 4.24 Polka parę dni temu kreczowała
Myślisz że ja inaczej robię? Cały czas wypłacam w mniejszych transzach żeby się nie przyczepili. Wtedy miałem dobry okres i nadążałem z tym.Jak buk niepewny, jak każdy to na koncie zostawiasz tylko tyle ile potrzebujesz na rozkrecenie. Nadwyzka cały czas schodzi
Nic z tegoShandong U21 9.50 kosz
Przegrywają 17 do przerwy może jakiś cash out uda się zrobić z podwojoną stawką. W pre były zdecydowanymi faworytkami
No to chyba masz duże stawki skoro 6k euro zostawiłeś, chyba, że nie zdążyłeś wypłacić. Jakiego buka na ten moment polecasz?Myślisz że ja inaczej robię? Cały czas wypłacam w mniejszych transzach żeby się nie przyczepili. Wtedy miałem dobry okres i nadążałem z tym.
Dla każdego duże znaczy co innego. Gram w Euro. Dla mnie to tak samo jakby ktoś grał w naszej walucie i miał 6k w złotówkach. Czy to dużo? Nie wiem.No to chyba masz duże stawki skoro 6k euro zostawiłeś, chyba, że nie zdążyłeś wypłacić. Jakiego buka na ten moment polecasz?
Też mi się tak wydaje, rusek jest strasznie kłopotliwy i nieprzewidywalny, ale oferta i kursy są chyba najlepsze. A bet365, gdyby można było grać? Jak tam było z limitami?Dla każdego duże znaczy co innego. Na ten moment żadnego gram w 1xbet mimo dużych marży i limitów bo nie widzę nic ciekawszego na rynku.
Oferta najlepsza ale kursy? Śmiech na sali jak Ci marże dowalą.Też mi się tak wydaje, rusek jest strasznie kłopotliwy i nieprzewidywalny, ale oferta i kursy są chyba najlepsze. A bet365, gdyby można było grać? Jak tam było z limitami?
No jak obniżenie marży to wiadoma sprawa.Oferta najlepsza ale kursy? Śmiech na sali jak Ci marże dowalą.
Jak generujesz zyski to kwestia czasu. Czasami nawet poniżej 1.50 na linie gdzie normalnie jest powiedzmy 1.85No jak obniżenie marży to wiadoma sprawa.
Zgadza się, zarobisz, ale nie tak szybko, tylko w dłuższym czasie, albo musisz zagrać za większą stawkę, chyba, że masz już limity. No i oczywiście brak problemów z wypłatą. Wypłacasz na eco?Jak generujesz zyski to kwestia czasu. Czasami nawet poniżej 1.50 na linie gdzie normalnie jest powiedzmy 1.85