B
110,2K
byle-na-plus
Użytkownik
znowu brakło jednego:headbang:Wisełka over 6,5rr 2,04 mają 4 do ht
znowu brakło jednego:headbang:Wisełka over 6,5rr 2,04 mają 4 do ht
Kukuł powienien był wygrac 1 seta , 2 setra wygrał , w 3 cim przełamał na dzien dobry . teoretycznie mogl to wygrac 3:0 w praktyce przegra 1:3 on ma cos z banką bo przeciez kto to jest MIllmanten typ ma przy każdym swoim podaniu mega problemy z utrzymaniem, nic z tego.
wisła gol, znowu to samo.. :angryyy:
serwuje jak baba i tyle, to co on może wygrać, i tak już za daleko dla niego, łatwą drabinkę miał to mu się przyfarciło.Kukuł powienien był wygrac 1 seta , 2 setra wygrał , w 3 cim przełamał na dzien dobry . teoretycznie mogl to wygrac 3:0 w praktyce przegra 1:3 on ma cos z banką bo przeciez kto to jest MIllman
Wisła, remis = zwrot @1.95
lv
1:1Venlo--Herenven over 2.5
@2.90
To nie liga hiszpańska, tutaj tak łatwo się nie strzela ????Krystyna sobie powinien postrzelać z taką Parmą, jak z nimi nie strzeli to ja nie wiem z kim strzeli.
a co we Włoskiej grają lepsi obrońcy, nie wydaje mi się, po za tym poziom Hiszpańskiej jest wyższy więc i difens na pewno nie jest gorszy.To nie liga hiszpańska, tutaj tak łatwo się nie strzela ????
W jakim świecie żyjesz że tego nie wiesz? Włoska reprezentacja czy drużyny ligowe od zawsze były znane z tego że budowane są od tyłu.a co we Włoskiej grają lepsi obrońcy, nie wydaje mi się, po za tym poziom Hiszpańskiej jest wyższy więc i difens na pewno nie jest gorszy.
następny expert, no tak ja wiem co to jest , tylko że chyba czasy Ci się pomyliły, kiedy było słynne Catenaccio liga Włoska była najlepsza na świecie, teraz drużyny z Ligi Włoskiej w europie nie wiele znaczą, a jeśli chodzi o obrońców to znacznie lepsi grają np: w Premiership, Seria A to jest znana z tego że gwiazdy często idą tam na emeryturę, jak myślisz dlaczego ? po za tym co ja Ci będe tłumaczył jak nie masz pojęcia, w lidze Włoskiej pada więcej bramek średnio na mecz niż w Hiszpańskiej w ostatnich latach więc o jakim Catenaccio ty bredzisz.W jakim świecie żyjesz że tego nie wiesz? Włoska reprezentacja czy drużyny ligowe od zawsze były znane z tego że budowane są od tyłu.
Catenaccio
Jakie gwiazdy poszły na emeryture do Serie A w ostatnich 2-3 latach?następny expert, no tak ja wiem co to jest , tylko że chyba czasy Ci się pomyliły, kiedy było słynne Catenaccio liga Włoska była najlepsza na świecie, teraz drużyny z Ligi Włoskiej w europie nie wiele znaczą, a jeśli chodzi o obrońców to znacznie lepsi grają np: w Premiership, Seria A to jest znana z tego że gwiazdy często idą tam na emeryturę, jak myślisz dlaczego ? po za tym co ja Ci będe tłumaczył jak nie masz pojęcia, w lidze Włoskiej pada więcej bramek średnio na mecz niż w Hiszpańskiej w ostatnich latach więc o jakim Catenaccio ty bredzisz.