>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ten typ ma przy każdym swoim podaniu mega problemy z utrzymaniem, nic z tego.
Kukuł powienien był wygrac 1 seta , 2 setra wygrał , w 3 cim przełamał na dzien dobry . teoretycznie mogl to wygrac 3:0 w praktyce przegra 1:3 on ma cos z banką bo przeciez kto to jest MIllman

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Kukuł powienien był wygrac 1 seta , 2 setra wygrał , w 3 cim przełamał na dzien dobry . teoretycznie mogl to wygrac 3:0 w praktyce przegra 1:3 on ma cos z banką bo przeciez kto to jest MIllman
serwuje jak baba i tyle, to co on może wygrać, i tak już za daleko dla niego, łatwą drabinkę miał to mu się przyfarciło.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Kukuskin się 9x połamał i 9 razy utrzymał swoje podanie, takie statystyki to obciach nawet w WTA, a ile brejków wybronił, nie czaje jak można tak nie trzymać swojego serwisu, przecież to kryminał.

A 320

azael

Użytkownik
a co we Włoskiej grają lepsi obrońcy, nie wydaje mi się, po za tym poziom Hiszpańskiej jest wyższy więc i difens na pewno nie jest gorszy.
W jakim świecie żyjesz że tego nie wiesz? Włoska reprezentacja czy drużyny ligowe od zawsze były znane z tego że budowane są od tyłu.
Catenaccio

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
W jakim świecie żyjesz że tego nie wiesz? Włoska reprezentacja czy drużyny ligowe od zawsze były znane z tego że budowane są od tyłu.
Catenaccio
następny expert, no tak ja wiem co to jest , tylko że chyba czasy Ci się pomyliły, kiedy było słynne Catenaccio liga Włoska była najlepsza na świecie, teraz drużyny z Ligi Włoskiej w europie nie wiele znaczą, a jeśli chodzi o obrońców to znacznie lepsi grają np: w Premiership, Seria A to jest znana z tego że gwiazdy często idą tam na emeryturę, jak myślisz dlaczego ? po za tym co ja Ci będe tłumaczył jak nie masz pojęcia, w lidze Włoskiej pada więcej bramek średnio na mecz niż w Hiszpańskiej w ostatnich latach więc o jakim Catenaccio ty bredzisz.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
następny expert, no tak ja wiem co to jest , tylko że chyba czasy Ci się pomyliły, kiedy było słynne Catenaccio liga Włoska była najlepsza na świecie, teraz drużyny z Ligi Włoskiej w europie nie wiele znaczą, a jeśli chodzi o obrońców to znacznie lepsi grają np: w Premiership, Seria A to jest znana z tego że gwiazdy często idą tam na emeryturę, jak myślisz dlaczego ? po za tym co ja Ci będe tłumaczył jak nie masz pojęcia, w lidze Włoskiej pada więcej bramek średnio na mecz niż w Hiszpańskiej w ostatnich latach więc o jakim Catenaccio ty bredzisz.
Jakie gwiazdy poszły na emeryture do Serie A w ostatnich 2-3 latach?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom