uzytkownik-15140
Użytkownik
nie czaje to już nawet Thiem pokazuje jakim jest słabiakiem, przed meczem wydawało się że z takim Fritzem to on nie ma prawa przegrać.
Spokojnie to dopiero 1 set. Thiem to moze smialo wygrac z 0:2 w setach takze do konca jeszcze daleko.nie czaje to już nawet Thiem pokazuje jakim jest słabiakiem, przed meczem wydawało się że z takim Fritzem to on nie ma prawa przegrać.
Słabym to Ty jesteś typeremnie czaje to już nawet Thiem pokazuje jakim jest słabiakiem, przed meczem wydawało się że z takim Fritzem to on nie ma prawa przegrać.
Bez golaDukla Praga strzeli
@3.05
A ty jeszcze słabszymSłabym to Ty jesteś typerem
Ja nie gram jak Ty na pewniaczków (faworytów) i nie płaczę jak topiąA ty jeszcze słabszym
.
mało ważne co grasz, koło dobrego typera to ty nawet nie stałeś.Spróbuj
Ja nie gram jak Ty na pewniaczków (faworytów) i nie płaczę jak topią
ej no własnie a co sie stało z Krisem ?? ???? jakies inne forum go podkupiło? a i ze Stefanem?Ktos musi to forum ratowac skoro typerzy z top50 na swiecie na wyopuszczali ????
A Ty nie narzekaj tylko korzystaj puki mam dobra passe bo zaraz sie skonczy.
Kiedys przechodzil obok mnie wiec bym zaliczyl. :cwl:mało ważne co grasz, koło dobrego typera to ty nawet nie stałeś.
Jak to co, po czarnej serii odechciało mu się, nie wiem czy ten jego temat nie jest już na Minus.ej no własnie a co sie stało z Krisem ?? ???? jakies inne forum go podkupiło? a i ze Stefanem?
Tu też nic.Zbuki za długo trzymają kursyHorsens--Vejle over 0.5
@2.55
Spróbuje lekko
Horsens - Vejle over 9,5rr 2,36
az tak? ja nie sledziłem tego no to szkoda za tak wyszło Kris był spoko . dzieki za info.Jak to co, po czarnej serii odechciało mu się, nie wiem czy ten jego temat nie jest już na Minus.
Bramkarz nie pomógł i dupa 3:5GKS Tychy vs Helsinki hokej liga mistrzów. Under 6,5 kurs: 1,94 (Etoto) po 1 tercji nic specjalnego sie nie dzialo, a tyszanie dobra defensywa. Finowie tez jakos sie nie staraja na maksa. jest 1:1 poczatek 2 tercji