nole
Forum VIP
Majchrzak @ 1,70
Lepszy jest i tyle.
Naprawde bardzo solidny wystep ! Jest forma u niego.
Majchrzak @ 1,70
Lepszy jest i tyle.
2-2
prawie byl remis gdzie gospodarz miał 2 czerwa a Tachira w przewadze +2 nie pokusiła się o gola...Deportivo Táchira over 1.5 gola po 3.10
No i pięknie było 2:3O 4:00 USL piłka Portland 2 vs Organge County, typ: over 3,5 kurs: 2,1 (Etoto) no tutaj zapowiada się ciekawy mecz. Liczę na wymianę ciosów i sporo goli. Drużyny w gazie i mocno overowe.
Są już mapy - nuke, mirage, inferno.Na 11 z cs'a Space Soldiers - Ence @2.05
Trochę nie rozumiem tych kursów, ok Ence miało fajną końcówkę sezonu, ale tylko tyle. Jedni i drudzy po sezonie wakacyjnym, z przygotowaniem może być różnie, ale żeby SS było dogiem? Mam nadzieję że nie wpadnę na minę
Fakt, jak pisałem jeszcze nie było i Teraz pewnie też bym w to poszedł, raczej warto, a dopiero później próbował ewentualnie SS bo będzie można łapać fajne kursy (o ile gdzieś będzie to live do gry)Są już mapy - nuke, mirage, inferno.
IMHO ENCE @1.90 (trójdrogowo) w Totalbeciena pierwszej mapie do gry Co myślisz?
????Wang/Wang @2.90 sts
Jakim cudem? Przecież to druga runda kwalifikacjiPanowie mam pytanie odnośnie US Open, mianowicie wczoraj z kwali odpadły rozstawione numery 1,2,3 i 4 - kolejny jest 5 - granollers i 6 - Hurkacz. No i tu dałem Hubercika. Myślicie, że ktoś się wycofał i dzisiaj odda mecz, bo mógłby już mieć miejsce w turnieju głównym?
no wiem, że druga, ale dla mnie dziwny zbieg okoliczności, że nagle numery 1-4 odpadły od razu.Jakim cudem? Przecież to druga runda kwalifikacji