wróciła w 2 secie z 1:4 i 2 brejków, obroniła 2 meczowe, i miała 6:4 w tb i przegrała 4 pkt z rzędu. ehhCepede @2,25 przy 4:5 i 40:40
do tego meczu pograłem jeszczeBenfica - PAOK
Typ: Benfica over 0.5 w pierwszej polowie
@2.10 lvbet
spoglądając na statystyki to PAOK stwarza sobie więcej sytuacji bramkowych. Chyba że na boisku wygląda to inaczej.Benfica - PAOK
Typ: Benfica over 0.5 w pierwszej polowie
@2.10 lvbet
https://forum.bukmacherskie.com/threads/atp-wielki-szlem-us-open-2018-kwalifikacje-21-24-08-2018.153274/Moderatorzy od tenisa chyba w Grecji na wakacjach ????
Kwale w pełni, a tam działy nawet nie pozakładane ????
Niestety u ruskiego buka strasznie zamula mi ????Melbet albo Drakula =)
PAOK gra jak rowny z rownym. Obserwuje.
nie zaglądalem do statystyk ale to Benfica jest zdecydowanie czesciej przy piłce. PAOK nie gra źle ale jednak jest przewaznie w obronie. Gospodarze zdobyli juz gola ale niestety niezaliczony a przed chwila znow groźny strzał, zobaczymy, czy cos wpadnie...spoglądając na statystyki to PAOK stwarza sobie więcej sytuacji bramkowych. Chyba że na boisku wygląda to inaczej.
Ogólnie tak aby pograć coś od czasu do czasu. Bo z krajowych jakoś nie mam ochoty korzystacZależy czego potrzebujesz.
Ja z reguły jak już korzystam z darmowych streamów to na tele-wizja.ru. Sprawdź i oceń sam.Ma ktos dobra stronke z transmisjami meczy LM bo niestety mecze24.pl i meczyki bieda.