eh...Marianek to bierze ????
Wejdzie coutinho i Arthur i można bić over 1.5 Barcy gruboMyślę że w drugiej poł. Barca przyciśnie. Jak na razie nie da się na to patrzeć...
Mnie Barca zamyka -1,5 HC więc ja postoję ????Wejdzie coutinho i Arthur i można bić over 1.5 Barcy grubo
Coutinho już jest ???? zgodnie z oczekiwaniami, Barca mega mega ofensywnie dlatego Barca over 1.5 @1.51 mocnoooMnie Barca zamyka -1,5 HC więc ja postoję ????
Jak zwykle przebłysk Króla MessiegoCoutinho już jest ???? zgodnie z oczekiwaniami, Barca mega mega ofensywnie dlatego Barca over 1.5 @1.51 mocnooo
Tak jak mówiłem, Cou wyjaśnił ????Coutinho już jest ???? zgodnie z oczekiwaniami, Barca mega mega ofensywnie dlatego Barca over 1.5 @1.51 mocnooo
Nieee, to był aplauzCzy mi sie wydaje ze publika wygwizdala Vidala przy wejsciu na murawe? ????
Typ na , chociaż kto chciał to mógł zamykać za prawie cały zysk lub kontrować .Barca - Alaves - under 2.5 @2.05
Niby to Barcelona i mogą pokryć to w parę minut, ale na razie nudy straszne.
Jak na moje oko to Sabalenka nie gra dzisiaj swojej gry. Strasznie chaotyczna i za dużo UENiestety nie wygląda na to żeby Sabalenka z Simona cokolwiek ugrała. Simona jest niezniszczalna póki co
Troche aplauz a troche gwizdy tak mi sie wydaje. Ciekawe co publika ma do zarzucenia Vidalowi. Z drugiej strony Barca i Real to ma takich kibicow jak z koziej... :]Nieee, to był aplauz