Jakaś dobra seria przyszła, trzeba wycisnąć z niej jak najwięcej...
Wczoraj nie zdążyłem wrzucić, ale lokalny patriotyzm wygrał plus gorące głowy i nawet taką linię na kartki chętnie pobrałem :blush:
W weekend wracają dwie ligi na których start czekałem z utęsknieniem mianowicie hiszpańska i włoska. Ja jednak dalej bawię się dalej w zakłady statystyczne, bo pierwsze kolejki bywają nieprzewidywalne. I tym sposobem składam na dzisiaj taki dubel.
Pierwszy mecz już dziś, gram na rogi beniaminka z Valladoid. Linia 3.5 jak na grających mocno bokami zawodników zdecydowanie do przyjęcia. Do tego strzały Korony, gdyż Miedź w obronie gra absurdalnie. Podopieczni Letteriego ostatnio w formie, myślę że spokojnie parę razy zagrożą bramce.
Valladoid powyżej 3.5 rzutu rożnego @ 1,8 + Korona powyżej 4.5 strzału celnego @ 1,8
Więcej póki co nie grałem, ale z tego co już zaobserwowałem to jutro warto zastanowić się nad kartkami dla Lazio po atrakcyjnym kursie 2.30. 2,5 to linia dość niska jak na tę drużynę, końcówkę tamtego sezonu mieli bardzo fajną jeśli chodzi o żółtka. Dołożyłbym do tego over 4.5 kartek w Barcelonie. Alaves z fajną serią kartek u siebie, i chociaż jutro grają na Camp Nou, to kilka żółtek raczej zbiorą. FCB też może włączyć się tryb ostrzejszy i wtedy poniższa linia spokojnie do pokrycia.