Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
lloyd harris i zaczyna sie tenisowy handel
koles ma 3-0 i serwis oddał 2 pilki gosciowy w 3 gemach i nagle sie lamie i to 2 razy pod rzad gdzie prze poltorej seta oddał przy swoim podaniu 5 pilek .... hahah komediodramat
Tak naprawdę to Sparta powinna dostać jeszcze co najmniej jednego gonga. Dobrze grali Serbowie z kontry, ale brakowało wykończenia. Ciekaw jestem rewanżu.
gent i Sevila overy 2,5
ako 2.10
z fortuny ako 2
to zagrałem grubasa z fortuny oby weszło ,jak nie to trudno,dałem bo tak czuje te mecze
Darts
Chitsmal 1.60
Anderson 1.20
ako-1.92
overy weszły
Darts chismal odwalił
Ale piłeczka dała zarobić na overkach 2,5
chociaż mnie Atalanta wywaliła 3 kupony ,to nic sie nie stało ,te 2 meczyki dały zarobić ,a w ziemniaku też za ostatnią kaske zagrałem i jutro ide po odbiór :bow:
Na pozniej z tenisa
Chardy @1,5
-2,5 gema @1,72
Szkoda ze tylko starczylo sily na jeden set
Kyrgios - Rubin o21,5 @1,74
O9,5 w 1 secie @1,69
O10,5 w 1 secie @2,9
Tak jak sadzilem ze rubin sie postawi. Szkoda tylko tego overa meczowego bo spokojnie powinni pokryc. Rubin na 5 ostatnich serwisow wygral tylko jeden.
LM i LE bedzie transmitowana w nc+. Dla podiadaczy pakietu canal + do konca roku gratis beda te kanaly polsatowskie premium.
diep ma 0-4 i 15-40 i jeszcze walczy o seta no nie kumam goscia
i znowu 30-0 i nie łamie sant anna no nie moge goscia ile mnie kasy wydymal na 2 gemach nieudacznik