Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ale Pany szczęście. Zagrałem za 5k Perry Lakes Hawks po kursie 2.00 Do przerwy przegrywali 42:66 Nawet nie wiem jaki kurs na nich latał bo wyłączyłem w drugiej kwarcie (przegranej 15:40) by się nie denerwować. Mecz ogarnęli 93:90. Trzeba to opić.
Sport w wykonaniu kobiet to naprawde paraolimpiada
Szwajcarki w plazowke 14:8 nagle zapasc umyslowa do 18:20 zeby skonczyc 23:21. Co one w glowach maja
Sport w wykonaniu kobiet to naprawde paraolimpiada
Szwajcarki w plazowke 14:8 nagle zapasc umyslowa do 18:20 zeby skonczyc 23:21. Co one w glowach maja
Malezia Premier League: Felda Utd. - PDRM FA half time 1:2 Typ: Felda Utd wygra @3,5
Lider tabeli, jedna przegrana do tej pory, przedmeczowy faworyt. Polecam poczekać do jakiejś 55 minuty, kurs wzrośnie do ~4,3
Śląsk - Cracovia
Dobra BTS siedzi z działu, Tarasovs --- no tragedia dał sie jak dzieciak na orliku, niestety moje przeczucie co do Łotysza się sprawdziło ..
1 mecz a on już zaczął, co będzie dalej boję się myśleć