Pewnie jakieś siódme reprezentacje grają tak jak we wcześniejszym meczu Indonezja - Korea. W ruskim było 15 na Indonezję bo większych kursów nie dają przynajmniej u mnie, a gdzieś indziej mogło być i 100 i mało brakło a Indonezja by to wzięła
No akurat tego musiala wygrac2 set / 5 gem @ Seguel @ 1,83
Chociaż tutaj szybko 1:0Yanbian--Baotou over 0.5 ht
@2.54 Chiny
Coś koło czterech. Na Litwę było 1.18Iran deklasuje Litwę w kosza ????
nie znam składu drużyny litewskiej ale oglądając nie rozpoznaję żadnego koszykarza, podejrzewam że to jakaś 2 lub trzecia drużyna juniorów. Iran raczej 100% pierwszy skład. Ciekawe jaki kurs był na Iran pre?
Rozpoznajesz koszykarzy Iranu? KoneserIran deklasuje Litwę w kosza ????
nie znam składu drużyny litewskiej ale oglądając nie rozpoznaję żadnego koszykarza, podejrzewam że to jakaś 2 lub trzecia drużyna juniorów. Iran raczej 100% pierwszy skład. Ciekawe jaki kurs był na Iran pre?
Jak rozpoznaje jak "raczej 100%"Rozpoznajesz koszykarzy Iranu? Koneser
pieprzenie, skład może rezerwowy ale kurwa kim jest Iran.Iran deklasuje Litwę w kosza ????
na litwe miałem 1.09Coś koło czterech. Na Litwę było 1.18
Lepiej popatrz w jakich klubach graja i po ile minutpieprzenie, skład może rezerwowy ale kurwa kim jest Iran.
Seskus 25 lat
Vazalis 22 lat
Jocys 22 lat
Motuzas 22 lat
Zaromskis 25 lat
Rimsa i Globys 23 lata.
Kurs pre w okolicach 5.50 albo 7 .
Dla mnie Litwa tutaj nie przyjechala sie skompromitować, może po prostu im nie wyszło ale mecz trwa.
Litwa +10.5 1.80
podwójna
na litwe miałem 1.09
nie wejdę w tą głupią dyskusję bo jak ktoś nie gra 30 min i nie gra w Zalgirisie czy Lietuvos to od razu pewnie jest beznadziejny!https://jonescup.choxue.com Sprawdzajcie
Lepiej popatrz w jakich klubach graja i po ile minut