mjaurvcein
Użytkownik
Widzę, że dzisiaj już w azji buki nie wystawiają takich wysokich linii na kwarty jak wczoraj ????
:champagne::champagne::champagneeffka 10
etyka pracy miażdzy. Mimo, że przegrywali grali skupieni i po drugiej stronie rozbawieni, żartobliwi gdzieś rozglądający się po trybunach gracze Nlex(u).
Słonie w połowie 4 Q 70:52
IRAN +18.5 1.88
najłatwiejszy tysiak w życiu ????Univ Giessen 3:1 + Uni Porto 3:1 ako 1.90 :champagne:
grubas
25:6 w 4 secie :victory::champagne::champagne::champagne::dance::dance:Giessen - Coimbra 4 set under 44.5 pkt 1.91
grubo i brać puki buk płaci
Z nocyGeneral Diaz strzeli po 2.70
Paragwaj
A wlasnie mialem pytać co z plazy ????Siostry Verge Depre @ 2.62
2-0 @ 4.32
Troszkę buczki pogrzało. Spodziewałem się totalnie odwrotnych kursów w tym meczu.
Na razie nie. Znaczy wczoraj zagrałem na Polaków z Turasami i to chyba tyle pre na razie.A wlasnie mialem pytać co z plazy ????
Oprócz sióstr cos tam pykasz?
Dam wam Panowie dobrą radę a one zawsze w cenie. W bukmacherce jak i w życiu trzymać się z dala od bab. Nie mówie aby nic tam nie ten tego - co to to niee ale zaoszczędzicie sporo siwych włosów.Siostry Verge Depre @ 2.62
2-0 @ 4.32
Troszkę buczki pogrzało. Spodziewałem się totalnie odwrotnych kursów w tym meczu.
Głowa Berettiniego, w następnej rundzie leciTen Laaksonen taki mocny czy Berrettini znów wałka kręci?Oglądał ktoś?
Gdzie taki kurs masz?.Po 9.20 dokładam bez obawień na Verge Depre.