... podobno teraz jest na You Tubietak z innej beczki - czy ktoś ma wiedzę dlaczego typer ziemniak94 zawinął się z forum...?
http://www.sportingvideo3.com/20180716/vv5b4c2b4c2d9b38.72080077-1996769.htmlMa ktoś stream do Badene - Sousa?
Jedyny fart to ????.Wczoraj 3 mecze i w 2????.Dzis 2 mecze na forum i 2 ????Dudelange over 1.5 gola
@ 3.20
Videoton --Dudelange over 3.5
@ 2.60
wcześniej zdaje się też już był, ale chyba nijak nie przekłada się to na bieżące typy...... podobno teraz jest na You Tubie![]()
Fakt. Może dodatkowo dawaj że red bedzieJedyny fart to ????.Wczoraj 3 mecze i w 2????.Dzis 2 mecze na forum i 2 ????
![]()
Ziemniak94 miał 'pomysł' na granie który (patrząc po statystykach) w dłuższej perspektywie przynosił stały profit...Ziemniak dobry był z tenisa ,on zawsze miał coś ciekawego
Pany macie coś na nockę ja pograłem islandje 3,5 overka
start o 22
Berserkir - Hvolsvollur ten meczyk 1.48
Masz racje nie ma co szkoda że dobrzy typerzy odchodzą ,bardzo mało jest takichZiemniak94 miał 'pomysł' na granie który (patrząc po statystykach) w dłuższej perspektywie przynosił stały profit...
a przecież o to w tym chodzi....
nie o miesiąc/dwa dobrej passy i farta, tylko o stałe kapanie (większe lub mniejsze), ale NA PLUS...
za to m.in. go szanowałem...