... podobno teraz jest na You Tubietak z innej beczki - czy ktoś ma wiedzę dlaczego typer ziemniak94 zawinął się z forum...?
http://www.sportingvideo3.com/20180716/vv5b4c2b4c2d9b38.72080077-1996769.htmlMa ktoś stream do Badene - Sousa?
Jedyny fart to ????.Wczoraj 3 mecze i w 2????.Dzis 2 mecze na forum i 2 ????Dudelange over 1.5 gola
@ 3.20
Videoton --Dudelange over 3.5
@ 2.60
wcześniej zdaje się też już był, ale chyba nijak nie przekłada się to na bieżące typy...... podobno teraz jest na You Tubie
Fakt. Może dodatkowo dawaj że red bedzieJedyny fart to ????.Wczoraj 3 mecze i w 2????.Dzis 2 mecze na forum i 2 ????
Ziemniak94 miał 'pomysł' na granie który (patrząc po statystykach) w dłuższej perspektywie przynosił stały profit...Ziemniak dobry był z tenisa ,on zawsze miał coś ciekawego
Pany macie coś na nockę ja pograłem islandje 3,5 overka
start o 22
Berserkir - Hvolsvollur ten meczyk 1.48
Masz racje nie ma co szkoda że dobrzy typerzy odchodzą ,bardzo mało jest takichZiemniak94 miał 'pomysł' na granie który (patrząc po statystykach) w dłuższej perspektywie przynosił stały profit...
a przecież o to w tym chodzi....
nie o miesiąc/dwa dobrej passy i farta, tylko o stałe kapanie (większe lub mniejsze), ale NA PLUS...
za to m.in. go szanowałem...