Zagłębie Sosnowiec - Ślęza over 3,5 2,30
Bardzo ładnie22.
Spotkanie: Halmstad - Crystal Palace (18:30)
Typ: Crystal Palace over 2.5 gola
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365
Dziś:
9/12
2 bety z od ruskich dziś było błędami. Nie wiem czy mi nie cofną zakładu ale zagrane po 1.95 za chwile były 1.17 ????Wszystko co wchodzi to promo
Promo to było na Jemen handi +24,5 albo na Coimbar +32,5
fortuna do rana zablokowana.....od 15 min jakas awaria
Ty to.jestes optymista jak stawiasz na Younga kompletnie bez formy to juz jest czysty hazard ????Donald Young @2.50
1:3 :champagne:portugal u19 1.80
portugal u19 -1 2.35
grubo
Chorwacja 2Q 2.04 uni
Bardzo dobrze grał w I secie, miał kilka bp i nie wykorzystał, a teraz na deser połamał się z 40-0.. Także pechowo, obaj nic ciekawego nie grają.Ty to.jestes optymista jak stawiasz na Younga kompletnie bez formy to juz jest czysty hazard ????
On.jest teraz.tak zalosny jak tylko mozna byc . Potrafi utrzymac koncentracje na 20 min grac dobrze a potem przegrac 15 pkt pod rzad i 3razy sie polamac ????Bardzo dobrze grał w I secie, miał kilka bp i nie wykorzystał, a teraz na deser połamał się z 40-0.. Także pechowo, obaj nic ciekawego nie grają.
Ale o co Ci teraz biega? Zobaczyłem, że lepiej wygląda to go pograłem. Na trawie grać potrafi, gra u siebie i co tu do rozumowania? Ty teraz przy 4-0 mi piszesz, że Vasek, z resztą kolejna gorąca głowa to był tu jakiś murowany faworyt? Nie czaje.On.jest teraz.tak zalosny jak tylko mozna byc . Potrafi utrzymac koncentracje na 20 min grac dobrze a potem przegrac 15 pkt pod rzad i 3razy sie polamac ????
Donald Young @2.50
Pisze bo sie nabralem na jego dobra gre w ostatnim jego meczu co gral w chalengerze tez sie polamal z 40:0 w 3 secie i przegral ze 20 pkt pod rzad i meczAle o co Ci teraz biega? Zobaczyłem, że lepiej wygląda to go pograłem. Na trawie grać potrafi, gra u siebie i co tu do rozumowania? Ty teraz przy 4-0 mi piszesz, że Vasek, z resztą kolejna gorąca głowa to był tu jakiś murowany faworyt? Nie czaje.
Idealnie...23.
Spotkanie: Halmstad - Crystal Palace
Typ: Crystal Palace over 5.5 gola (1:4 HT)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365