>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ty to.jestes optymista jak stawiasz na Younga kompletnie bez formy to juz jest czysty hazard ????
Bardzo dobrze grał w I secie, miał kilka bp i nie wykorzystał, a teraz na deser połamał się z 40-0.. Także pechowo, obaj nic ciekawego nie grają.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Bardzo dobrze grał w I secie, miał kilka bp i nie wykorzystał, a teraz na deser połamał się z 40-0.. Także pechowo, obaj nic ciekawego nie grają.
On.jest teraz.tak zalosny jak tylko mozna byc . Potrafi utrzymac koncentracje na 20 min grac dobrze a potem przegrac 15 pkt pod rzad i 3razy sie polamac ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
On.jest teraz.tak zalosny jak tylko mozna byc . Potrafi utrzymac koncentracje na 20 min grac dobrze a potem przegrac 15 pkt pod rzad i 3razy sie polamac ????
Ale o co Ci teraz biega? Zobaczyłem, że lepiej wygląda to go pograłem. Na trawie grać potrafi, gra u siebie i co tu do rozumowania? Ty teraz przy 4-0 mi piszesz, że Vasek, z resztą kolejna gorąca głowa to był tu jakiś murowany faworyt? Nie czaje.
Donald Young @2.50
⛔

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ale o co Ci teraz biega? Zobaczyłem, że lepiej wygląda to go pograłem. Na trawie grać potrafi, gra u siebie i co tu do rozumowania? Ty teraz przy 4-0 mi piszesz, że Vasek, z resztą kolejna gorąca głowa to był tu jakiś murowany faworyt? Nie czaje.
Pisze bo sie nabralem na jego dobra gre w ostatnim jego meczu co gral w chalengerze tez sie polamal z 40:0 w 3 secie i przegral ze 20 pkt pod rzad i mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom