Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
On.jest teraz.tak zalosny jak tylko mozna byc . Potrafi utrzymac koncentracje na 20 min grac dobrze a potem przegrac 15 pkt pod rzad i 3razy sie polamac ????
On.jest teraz.tak zalosny jak tylko mozna byc . Potrafi utrzymac koncentracje na 20 min grac dobrze a potem przegrac 15 pkt pod rzad i 3razy sie polamac ????
Ale o co Ci teraz biega? Zobaczyłem, że lepiej wygląda to go pograłem. Na trawie grać potrafi, gra u siebie i co tu do rozumowania? Ty teraz przy 4-0 mi piszesz, że Vasek, z resztą kolejna gorąca głowa to był tu jakiś murowany faworyt? Nie czaje.
Ale o co Ci teraz biega? Zobaczyłem, że lepiej wygląda to go pograłem. Na trawie grać potrafi, gra u siebie i co tu do rozumowania? Ty teraz przy 4-0 mi piszesz, że Vasek, z resztą kolejna gorąca głowa to był tu jakiś murowany faworyt? Nie czaje.
Pisze bo sie nabralem na jego dobra gre w ostatnim jego meczu co gral w chalengerze tez sie polamal z 40:0 w 3 secie i przegral ze 20 pkt pod rzad i mecz