Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
12. Spotkanie: Palestino - Cobresal Typ: Btts/yes (0:0 2min) Kurs: 1.83 Bukmacher: Bet365 13. Spotkanie: Queretaro - Herediano Typ: Herediano over 1.5 gola (0:0 7min) Kurs: 4.00 Bukmacher: Bet365
Tutaj delikatniej tzn za 50£
Tym razem bardziej na wyczucie...
Oby powinno koło 200 walnać moim zdaniem ,Wczoraj też ładnie weszło ,ale po połowie nie zapowiadało się ż ewejdzie w 2 wzieli się za gre
Powodzenia i musimy wygrać dobrą nocke mieć przed spankiem
Dzięki i życzę dużo plusów i :cash: na buku
Brazil W - Canada W 2 set 2 1.95
Nie zachwyca mnie BRAZYLIJKI dałem nanich przed meczem i teraz moge kase wywalić ,odbijam sobie na 2 secie Canady ,oby wygrali spokojnie jak w 1
Niestety jak nie wejdzie to niegram siatki bo jestem słaby z niej
Dyscyplina :USA: NBA Las Vegas Summer League - Play Offy
Godzina:00:30
Spotkanie :Miami Heat - Boston Celtics
Typ :under 180.5 pkt w meczu OT
Kurs :1.83
Bukmacher :1xbet
15. Spotkanie: Delfin - Aucas Typ: Aucas over 1.5 gola (1:1 69min) Kurs: 5.00 Bukmacher: Bet365
Lub over 3.5 gola w meczu po 7.00...
Oczywiście będzie ciężko...
15.
Spotkanie: Delfin - Aucas Typ: Aucas over 1.5 gola (1:1 69min) Kurs: 5.00 Bukmacher: Bet365
Lub over 3.5 gola w meczu po 7.00...
Oczywiście będzie ciężko...
FC Sky Blue W - North Carolina Courage W gol 1 połowa tak 1.30
FC Sky Blue W - North Carolina Courage W 2 1.44
FC Sky Blue W - North Carolina Courage W over 1,5 1.18
Można spróbować 2,5 po 1.62
Brazil W - Canada W 2 set 2 1.95
Nie zachwyca mnie BRAZYLIJKI dałem nanich przed meczem i teraz moge kase wywalić ,odbijam sobie na 2 secie Canady ,oby wygrali spokojnie jak w 1
Niestety jak nie wejdzie to niegram siatki bo jestem słaby z niej
Ja ten cyrk zamykam jak się uda przy 70-80% zysku. Grają z przewagą jednego zawodnika, a dają się klepać jak przedszkolaki, dosłownie przedszkolaki. Jeszcze w przewadze dali se strzelić bramkę, teraz wyrównali, ale jak oglądam ten mecz to oczy krwawią. Nie ładujcie w to hajsu.