Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
z góry przepraszam za offtopic ale pilna sprawa, przez co wpłacając na ecopayz dojdzie mi kasa od razu , wszystko ma od 0 do 3dni a potrzebuje czegoś instant , podpowie ktoś czy p24 czy trustly czy cos innego wybrac?
Dortmund win kurs: 3,4 jest 15 minuta i 0:1 przegrywają. Dortumund gra całkiem podstawowym składem a to Napoli to tak połowicznie. Kurs mnie zachęca tym bardziej że Napoli niedawno dostało 5:0 od Liverpoolu. Mam nadzieję, że Dortmund to potraktuje poważnie ???? poza tym gola strzelił im Milik! Trochę wstyd nie? ????
Nie mogłem oglądać, tylko stasty u ruskiego, ale już jak widziałem że bez Islandczyka to maks 1-0 zakładałem.
Niemniej w Izraelu ich ładnie wyjaśnia, bo u siebie Maccabi to 2 razy lepsza ekipa
Czy ja wiem. HJK co roku coraz słabsze jak cała liga fińska. Karabach też jakoś dziwnie, nagle awansowali do fazy gr. LM, życiowy sukces i widać że nie chcą być już lepsi, chociażby z samych transferów. Teraz dwie rundy przeszli dzięki słabym rywalom. BATE oglądałem w pierwszym meczu z HJK to ładnie grali mimo 0-0. BATE po tym jak z Dudalkiem odpadło z rok temu to już głębszego dna nie mogło osiągnąć, teraz może być tylko lepiej. Najważniejsze, że jeszcze Hleb trochę kopie piłkę