mrbrightside
Użytkownik
właczył mu sie tryb 'wyjebka"Kyrgios predzej skreczuje niz przegra
właczył mu sie tryb 'wyjebka"Kyrgios predzej skreczuje niz przegra
Kyrgios to dogra i przegra ten mecz ???? tak czujeJak stan go zlamie to krecz
Poszlo na lamanie ale on na wyjebce gra lepiej niz normalnie. Jeszcze wawrinka zaangazowany tak, ze szkoda
Tak obrazowo odpowiem ????Jak Wam sie podoba nowy wygląd flashscore ? ????
Dla mnie lipa. Przyzwyczaić sie bedzie trzebaJak Wam sie podoba nowy wygląd flashscore ? ????
0-0. minusMaccabi do zera z Pyunikiem w eLE @2,11 albo poczekać na czysty win jak będzie koło 2
Kjartansson nie grał to nie miał kto wykończyć..Co te Maccabi wyprawia..tyle setek pomarnowanych, masakra, kto zagral ma niezla nerwowke..
dokladam Maccabi @4.00
Tak średnio porównywać sparingiKurs mnie zachęca tym bardziej że Napoli niedawno dostało 5:0 od Liverpoolu.
Nie mogłem oglądać, tylko stasty u ruskiego, ale już jak widziałem że bez Islandczyka to maks 1-0 zakładałem.Tyle sytuacji, ze jedna z nich by moj byly wuefista wykonczyl
Czy ja wiem. HJK co roku coraz słabsze jak cała liga fińska. Karabach też jakoś dziwnie, nagle awansowali do fazy gr. LM, życiowy sukces i widać że nie chcą być już lepsi, chociażby z samych transferów. Teraz dwie rundy przeszli dzięki słabym rywalom. BATE oglądałem w pierwszym meczu z HJK to ładnie grali mimo 0-0. BATE po tym jak z Dudalkiem odpadło z rok temu to już głębszego dna nie mogło osiągnąć, teraz może być tylko lepiej. Najważniejsze, że jeszcze Hleb trochę kopie piłkęBate zawsze było leszczami a nagle wygrywa w HJK i teraz prowadzi w Qarabah....dla mnie to nieporozumienie