>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Witam, proszę o pomoc w poniższym temacie.
W spotkaniu Laaksonen - Ward w Unibecie postawiłem na zwycięzce 3 punktu w gemie 6 trzeciego seta na Warda. Patrząc na livescore https://www.livescore.in/match/tYhiBgR8/?externalProjectId=20050#match-summary widzę, iż zakład powinien być wygrany a rozliczyli mi jako przegrany.
Oczywiście będę składał reklamację, jednak pytanie: czy jest bardziej wiarygodne źródło które mógłbym im pokazać niż livescore? Z góry dzięki za pomoc ????

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
kosz Kristen Petra (+34,5) 3.22 ✅
+46,5 3.48 ✅
:dance::dance::dance::cash::cash::cash:
Na 13:30 Białoruś U18 w kosza -16 handi 1.90 wydaje się być peffką peff (tam może być wygrana Białorusinek 30-40 punktami o ile im się zechce). Miałem to grać grubiej ale przed chwilą się obłowiłem i chyba odpuszczę.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Carol/Maria @ 2.20
Wygrały już z Czeszkami na tym turnieju. Wynik 2-1 wygląda wyrównanie, ale kto oglądał ten wie, że z gry były lepsze. Idą po złoto. W drugim półfinale też Brazylijki lekkim dogiem i też moim zdaniem warto.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
1set Brazylijki @ 3.30 ⛔
Od stanu 2-10 zrobiły run 13-6. Czeszki mogą dostać okresu w końcówce seta ????
Haha i już 15-6 run i prowadzenie!

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Cenie sobie w luj videostream, bo można tam obejrzeć (w słabej jakości) wszystko co gdzieś jest transmitowane, ale nie ma dnia żeby jakiś stream się nie wykrzaczył. Teraz plażówka złapała jakieś błyski i zacinki...

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
2.
Spotkanie: Ehime - Renofa
Typ: over 1.5 gola w pierwszej połowie (1:0 22min)
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365

3.
Spotkanie: JEF Chiba - Matsumoto
Typ: JEF over 1.5 gola (1:3 68min)
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet365

Edit.
2.
⛔
3.
✅