Tyle miał okazji do przełamania na 2-1 to przegrał i sam się polamal :/Berrettini - Albot, pograłem Albota za 200 po 2,10 po 2 secie, Matteo słabiej na serwisie wyglądał, oczywiście jak postawiłem to zaczął grać, żenada ???? .
Nic niema pewnego a szczególnie w pucharach ,jak by było pewne to by każdy wygrywał , ai tak będą jaja jak zawsze są w nich ,i buki koszą kase ,Mało jest teraz wszystkiego i cieżko wygrać ,chyba ż ew tenisie walniesz same duże kursy jakimiś blokami i jakiś moz eci wejdziejutro będą piekne żniwa na LE. tak na tym etapie są żniwa
Swój serwis, 40-0 i się polamal :headbang: ????Tyle miał okazji do przełamania na 2-1 to przegrał i sam się polamal :/
Posypał się w trzecim secie...Albot @2.62 bet563
Simon wczoraj sam przegrał ten mecz z Berrettinim, który nawet zbytnio się nie spinał. Poza tym dopiero co wygrał w Gstaad, więc w myśl złotej zasady idę w Albota.
ja nie napisałem że pewne, tylko że żniwa będąNic niema pewnego a szczególnie w pucharach ,jak by było pewne to by każdy wygrywał , ai tak będą jaja jak zawsze są w nich ,i buki koszą kase ,Mało jest teraz wszystkiego i cieżko wygrać ,chyba ż ew tenisie walniesz same duże kursy jakimiś blokami i jakiś moz eci wejdzie
Oby ci się udało misterku :movember: życzę powodzenia i twoje analizy
Dziękuje :bow:
Kursy3.15
- Ponad 3.5
- https://pl.unibet-3.com/betting#event/live/1004832054
Liczba Goli
HJK - Bate Borisov
Podbijam
Karabach do HT 2.12
LIVE
Empoli - Frankfurt BTTS (0-0 27min) @2.05
Maksymir Zagrzeb - Kopryvnica over 11.5 po 2.28