>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Ja musze chyba zmienic buka bo przemielilem chyba z 4 tysiace funtow ostatnio I bonus to funta dostalem hahaha dobre sobie na reklamowke jednorazowa mi dali... ???? jedyne Co ich tlumaczy to moja wysoka skutecznosc I strata hajsu

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Co to ma za związek z typami na żywo? :waiting: Dzisiaj chyba MALMO z LM.. ????
W sumie nic ????
Basel - doświadczenie zrobi swoje
Mitland - uważam, że ogarną
ja mam awanse w singlach
uważam także, że Videoton 1X to dobra opcja (też pograłem, Ludogorcom styka X bramkowy do awansu, a Węgrzy to wcale nie takie leszcze.
coś tam jeszcze mam, ale nie pamiętam, wszystko jest w moim temacie
Malmo nie ruszam jako 1, może być X i awans mają

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Ja musze chyba zmienic buka bo przemielilem chyba z 4 tysiace funtow ostatnio I bonus to funta dostalem hahaha dobre sobie na reklamowke jednorazowa mi dali... ???? jedyne Co ich tlumaczy to moja wysoka skutecznosc I strata hajsu
ja gram w Bah bo dostałem bonus, obróciłem go, a na dodatek dają kasę co miesiąc
W unibet mam jakieś grosze, ale wypłaciłem większość, oni też zaraz mnie zachęcą bo tak robią i dadzą jakąs kasę na grę. Czekam bez ciśnienia i olewam gre u nich, taka taktyka,
bah ma gorsze kursy, ale nie zawsze ????
Co to ma za związek z typami na żywo? :waiting: Dzisiaj chyba MALMO z LM.. ????
wkleiłem także, aby wywiązała się jakaś dyskusja, jak jest gdzie indziej, ostatnio jakiś chłop tu pisał że dostał 500 zyla od onibet, wiem, że mają taką akcje,

ja max kiedyś od nich dostałem 4k na grę....normalnie za free, ale wiem czemu, bo ogólnie tam mam plus, ale w pewnym okresie przejebałem 15k i stwierdzili pewnie ze mnie zachęcą

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Kto normalny gra w BAHu ????
pierdo,,,,sz, normalnie mają program lojalnościowy, gram u nich tymczasowo, a unibet prowokuje aby coś dali dla stałego klienta, u nich grałem non stop ostatnie 2 lata
@
mJaUrVcEin
masz tak pojebany login że mi słabo
taaak są zadowoleni tak, ze jak poprosiłem buki w których grałem o przesłanie statystyk to są akurat oni w dupę, mają pecha, ze co bonus to im dowalę, taki fart, a poźniej to ciągnę ile wlezie aż mi się znudzi

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
2.
Spotkanie: Kashiwa Reysol - Shonan Bellmare
Typ: Shonan over 1.5 gola
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365

3.
Spotkanie: Kashiwa Reysol - Shonan Bellmare
Typ: Shonan Bellmare
Kurs: 4.33