>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
A 30,4K

atr

Użytkownik
Sam Vlasko powinien ze 2 bramki strzelić.....
Może ja się nie znam, ale dlaczego ten Carlitos nie grał od początku?
Powinien ale chyba Radovic jest tam trenerem bo na boisku to on od miesięcy odcina kupony. Przed kontuzją nic nie grał a po niej tym bardziej....

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Może ja się nie znam, ale dlaczego ten Carlitos nie grał od początku?
Bo ten trener to jest zwykła pipa, karierowicz bez pojęcia o tym co robi. Dzisiaj ten skład jaki wystawił od początku to był sabotaż. Swoją drogą nie zdziwię się jak bez kitu Radovic rządzi w tej szatni, a trener stoi obok i jedyne co robi to klaszcze i kiwa głową. Od razu było widać różnice jak tylko wszedł Cafu i Carlitos, nawet jak grali tego jednego zawodnika mniej, ale jak widać były trener kobiet wie lepiej. Jeszcze ta zmiana Mączyńskiego ???? Antolic był z miejsca do zmiany i w jego miejsce Szymański, ale nieee... lepiej wpuścić Hamalainena i zostawić tykająca bombę na boisku, co poskutkowało drugą żółtą. Klafuric już nie ma co tutaj szukać, jest skończony i kwestią czasu jest jego zwolnienie. W dodatku, że Legia tych pucharów potrzebowała, bo bez nich budżet mocno zostanie zaszczerbiony i bez inwestora nadejdą kruche lata.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Oglądam studio i pseudoekserci nie mówią prawie nic złego o Legii. Jeszcze chwalą że w 9 grali lepiej od rywali.
A co sie dziwisz. Kurowski dalej nie rozumie dlaczego nie bylo faulu na astizie w 1 meczu przy drugim golu.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Te polskie drużyny nie mają charakteru itp. Wogle nie chce się oglądać tych meczów. Pamiętam jak z 10-15 lat oglądałem Wisła vs Barca 3-4, Wisła z Parma,shalke 4-1, Lazio 3-3, potem 1-2, Groclin z Manchesteru city i Bordeaux, to były czasy ???? ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
12.
Spotkanie: Ayacucho FC - Sport Rosario
Typ: Next goal: Sport Rosario (0:0 HT)
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet36

13.
Spotkanie: Ayacucho FC - Sport Rosario
Typ: Sport Rosario over 1.5 gola (0:0 HT)
Kurs: 6.00
Bukmacher: Bet365

Bezpieczniej over 1.5 gola w meczu po 2.10... Ja liczę na czerwo gospodarzy i dwa gole gości...
Powodzenia
Edit.
12.
⛔
13.
⛔
A wystarczyło zagrać over 1.5 gola...
Sprobuje coś jeszcze niebawem...
A rano Japonia...

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Wisła - Schalke 4:1 i to na wyjeździe czy wisła - barcelona 1:0
I bramka Hajto jak grał w shalke, a Wisła vs Lazio przegralismy przez tego bramkarza francuskiego Wisły i pod koniec 1 połowie Żurawski zamiast podać i dobić Lazio 2-0 to strzelal

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom