mrbrightside
Użytkownik
jest 10 razy lepszy Hurkacz rusza sie jak woz z weglem cos ala Isner. ja nie wiem jak Deminaur przegrał zseta 6:1Nawet jeżeli Hubert weźmie ten mecz to z całym szacunkiem do jego umiejętności, Alex mimo wszystko jest lepszy.![]()
jest 10 razy lepszy Hurkacz rusza sie jak woz z weglem cos ala Isner. ja nie wiem jak Deminaur przegrał zseta 6:1Nawet jeżeli Hubert weźmie ten mecz to z całym szacunkiem do jego umiejętności, Alex mimo wszystko jest lepszy.![]()
Zagłębie DNB @1.83 bet563
Giron @1.95 /sts
Siema. To młodzi zawodnicy, norma raczejHurkacz pokazał własnie w taju jaki jest dobry ????
Carreno-Busta + Gautier @7.65 /sts
wyrzucony hajs moim zdaniem. bedzie tajbrejk i DSeminaur znow go poskladaSiema. To młodzi zawodnicy, norma raczej
Hubert @2.62
No i się mecz rozkręcił. Młodych śledze od 7 lat, i tu lekkie przestoje na serwisie to norma, a jak Hubert złamie, to raczej nie odda.wyrzucony hajs moim zdaniem. bedzie tajbrejk i DSeminaur znow go posklada
haha ale obronił tego brejkopinta turbo mega fart Hrumkacza ????Siema. To młodzi zawodnicy, norma raczej
Hubert @2.62
Tu mamy pojedynek 2 pucharowiczów. On the paper gospodarze powinni dać radę, pościg za pierwszym Dundalk w tabeli trwa. Oba zespoły ze swoimi problemami kadrowymi. H2h na rzecz Rebel Army, ale statystyki "nie grają" przynajmniej nie zawsze ???? Odpycha mnie od typu na Derry ich nieprzewidywalność (przegrali choćby z Mewami - najgorszym zespołem ligi). Dodam, że miejscowi eksperci typują 3-0 i zobaczymy jak to się skończy... Grającym za poważniejsze środki wypada życzyć GL!Cork City vs Derry City Irlandia typ: x2 kurs: 2,55 (Etoto) próbuję w ten sposób bo coś za mały ten kurs na gospodarzy, którzy są pod formą. Jest 8 min i 0:0
Ten Romeu to potrafi przegrywać sety do "jednego"Wenger +17.5 @ 1.95 lub over 48.5 @ 1.94 w pingla na 21.20 (1xbet)
Ja rozumiem, że Wenger to poziom amatorski, ale jeszcze nigdy na tych czelkach nie widziałem tak niskiej linii na overa... przeciez wystarczą dwa sety do 5 i jeden do 6. Praktycznie jeden równy set przegrany 2-3 pkt daje pewność wejścia overa. Gienek dla tak słabych rywali to morderca, bo to starodawny defensor i jak ktoś nie ma skilla to ma spory problem żeby zdobywać z nim punkty. Ale mimo wszystko...
Podobna sytuacja z resztą w meczu Horejsi-Romeu, gdzie zwyczajnie szkoda nie zagrać overa 50 @ 1.95 (Maro)