>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Mayer @3
Licze na jakis kabareton Busty
Na dobra sprawe busta mogl pojechac szwaba 6:0 bo mial w kazdym gemie pilke gemowa , ale on lubi przegrywac takie mecze wiec wchodzimy i czekamy ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Wenger +17.5 @ 1.95 ✅ lub over 48.5 @ 1.94 ✅ w pingla na 21.20 (1xbet)
Ja rozumiem, że Wenger to poziom amatorski, ale jeszcze nigdy na tych czelkach nie widziałem tak niskiej linii na overa... przeciez wystarczą dwa sety do 5 i jeden do 6. Praktycznie jeden równy set przegrany 2-3 pkt daje pewność wejścia overa. Gienek dla tak słabych rywali to morderca, bo to starodawny defensor i jak ktoś nie ma skilla to ma spory problem żeby zdobywać z nim punkty. Ale mimo wszystko...
Podobna sytuacja z resztą w meczu Horejsi-Romeu, gdzie zwyczajnie szkoda nie zagrać overa 50 @ 1.95 ⛔ (Maro)

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Ależ wałek na world machplayu... Huybrechts 4:1 prowadził..na przeciwnika już kursy 23...i nagle wszystko przegrywa... ;)
@edit: 7:6 hahahaha ????

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Cork City vs Derry City Irlandia typ: x2 kurs: 2,55 (Etoto) próbuję w ten sposób bo coś za mały ten kurs na gospodarzy, którzy są pod formą. Jest 8 min i 0:0

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Cork City vs Derry City Irlandia typ: x2 kurs: 2,55 (Etoto) próbuję w ten sposób bo coś za mały ten kurs na gospodarzy, którzy są pod formą. Jest 8 min i 0:0
Tu mamy pojedynek 2 pucharowiczów. On the paper gospodarze powinni dać radę, pościg za pierwszym Dundalk w tabeli trwa. Oba zespoły ze swoimi problemami kadrowymi. H2h na rzecz Rebel Army, ale statystyki &quot;nie grają&quot; przynajmniej nie zawsze ???? Odpycha mnie od typu na Derry ich nieprzewidywalność (przegrali choćby z Mewami - najgorszym zespołem ligi). Dodam, że miejscowi eksperci typują 3-0 i zobaczymy jak to się skończy... Grającym za poważniejsze środki wypada życzyć GL!
edit
Jak pisałem to 1-0 dla Cork.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Wenger +17.5 @ 1.95 lub over 48.5 @ 1.94 w pingla na 21.20 (1xbet)
Ja rozumiem, że Wenger to poziom amatorski, ale jeszcze nigdy na tych czelkach nie widziałem tak niskiej linii na overa... przeciez wystarczą dwa sety do 5 i jeden do 6. Praktycznie jeden równy set przegrany 2-3 pkt daje pewność wejścia overa. Gienek dla tak słabych rywali to morderca, bo to starodawny defensor i jak ktoś nie ma skilla to ma spory problem żeby zdobywać z nim punkty. Ale mimo wszystko...
Podobna sytuacja z resztą w meczu Horejsi-Romeu, gdzie zwyczajnie szkoda nie zagrać overa 50 @ 1.95 (Maro)
Ten Romeu to potrafi przegrywać sety do &quot;jednego&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom