jozzy22
Użytkownik
rzutem na taśme
rzutem na taśme
Dzisiaj to nie jest dobry dzień, pora iść na spacerKhanh Hoa vs Hai Phong Wietnam typ: over 1,5 kurs: 2,4 (Etoto) jest 50min i 0:0
to weszło, Vietnam naHorsens over 0,5 @2,05
Prześledź sobie jego karierę to zobaczysz jaki jest cienki Ty debilu niedojebany.Brawo Gasket gosc jest tak turbo cienki glowa mala nie wiem jak on doszedl do.finalu. na tle Foga wyglada jak zagubione dziecko
Na tle Fogga na Clayu, to raczej ze świecą szukać takich, którzy dobrze wyglądają ????Brawo Gasket gosc jest tak turbo cienki glowa mala nie wiem jak on doszedl do.finalu. na tle Foga wyglada jak zagubione dziecko
Drogi Psycholu mowie o jego aktualnej formie i to co gra w tym momencie. A swoja droga mogbys wziac jakies lekiKatar w ręczną trzeci mecz z rzędu niedojebanie mózgowe pokazuje
Prześledź sobie jego karierę to zobaczysz jaki jest cienki Ty debilu niedojebany.
Pod warunkiem, że go Flavia dobrze zadowoli i będzie w dobrym nastroju ????Na tle Fogga na Clayu, to raczej ze świecą szukać takich, którzy dobrze wyglądają ????
No ogolnie tak ale wczoraj prawie go Verdasco wyrzucil z turnieju. Dla mnie Verdasco i Gasket na cleju to ten sam poziiomNa tle Fogga na Clayu, to raczej ze świecą szukać takich, którzy dobrze wyglądają ????
Piękny lamak 2:1 ????Zorya ---Mariupol (Ukraina) over 2.5
@2.43
Rysiek raczej ciut lepszy, aktualnie, a wczoraj ładnie pykał z tym Laksonenem. Tutaj jak Fogg nie odpuści to raczej szybkie 2-0, oby. 3 dfy, o panie ????No ogolnie tak ale wczoraj prawie go Verdasco wyrzucil z turnieju. Dla mnie Verdasco i Gasket na cleju to ten sam poziiom