>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Dziękuje typer ja z wygranymi mam kłopot ,ale nie oto chodzi ,tylko żeby zdrowie było bedzie git ,bo ostatnie czasy mnie łep pęka i mi się słabo robi ,a wnocy się przebudzam i wstaje szybko bo tak mi słabo jest i myśle z ekoniec zemną ,a się boje troche ż emoż ecoś wyjsć z mojej głowy coś złego
Ale ide nie długo to sprawdzic raz kozie śmierć tak mówiąc
Red BULE 1-0 jeszcze 1 potrzebny w tej Połowie bo ryzyko było na 1,5 a kurs kuszacy 1.90
Cero niech wygra spokojnie ,dużo goli miedzy nimi padało prawie w każdym meczyku
Hehe w takim razie zdrowia życzę kolego, a miliony same przyjdą... Jeszcze chwila... :gift:
Ja dołożyłem 2x⛔...
Jepane Cerro... Z przewagą zawodnika cała druga połowa i ani jednego gola... Ponad 20 strzalow... Czasem myślę, że ja bym lepiej to zagrał niż te mordy nieskuteczne...
Jeszcze raz wszystkiego dobrego ziomuś

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dobra kij tam z tym Evertonem, pora na Ameryke i Open Cup oraz MLS na noc:
MLS Minnesota vs NewEngland typ: over 3,5 kurs 2,2 (Etoto)
Open Cup
Chicago vs Louisville typ: Chicago win i over 2,5 kurs: 1,83
Houston vs Kansas typ: over 2,5 kurs 1,66
Minnesota 2:1 ⛔
Chicago 4:0 ✅
Houston 4:2 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Pcham dalej ten wózek...
1.
Spotkanie: Los Angeles FC - Portland Timbers
Typ: Los Angeles over 3.5 gol (2:1 47min)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
2.
Typ: over 6.5 gola (3:2 60min)
Kurs: 3.00

3.
Typ: Portland over 2.5 gola (3:2 60min)
Kurs: 2.25

Edit.
WTF?
2 nieuznane gole dla Los Angeles w 80 minutach...

C 334

copper

Użytkownik
4 dni temu Voegele- Sorribes Tormo 6-4 6-2
wczoraj Voegele - Korpatsch 2-6 0-6
dziś Korpatsch - Sorribes Tormo ? Stawiam,że zgodnie z logiką u bab ...0-2 izi win Sorribes Tormo\w/ale oczywiście tego...nie zagram;):sweat:????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Peffki w LE:fubar: To twór specjalnie wymyślony dla bukmacherów żeby mogli zarabiać...Granie piłki to strata kasy a już obstawianie LE to patologia..A jak ktoś tam jeszcze widzi peffki to należy się udać jak najszybciej do specjalisty:victory::wait:
Tak nieładnie do wielkiego mistrza sie zwracać nie powinno . Dzis weryfikacja peffek. Bedzie kapanie sie w wannie pelnej banknotow.hehe. zaraz kawka i poczatek rozkminki.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Dzień dobry, dzisiaj ruszają ME u-20 w piłkę ręczna, postaram się coś przekminić na LIVE, także bądźcie w pogotowiu. Wracamy! ;)

D 116

dziubols

Użytkownik
4 dni temu Voegele- Sorribes Tormo 6-4 6-2
wczoraj Voegele - Korpatsch 2-6 0-6
dziś Korpatsch - Sorribes Tormo ? Stawiam,że zgodnie z logiką u bab ...0-2 izi win Sorribes Tormo\w/ale oczywiście tego...nie zagram;):sweat:????
Tu nie ma logiki.. Voegele musiała mieć wyjebane bo wcześniej w tym roku dwa razy ograła ta Korpatsch a wczoraj 2:12 gemach..

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
LE jest do trafienia jak wszystko inne. W tamtym sezonie trafilem tasme 14 zdarzen. Troche czucia wiedzy I farta I trafisz jak wszystko inne. Nie rozumiem tych zali wzgledem tych rozgrywek przynajmniej jest w czym wybierac hehe Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom