simon999
Użytkownik
Idzie gdzieś go pooglądać?Nisikori narzeka na nadgarstek wiec moze byc krecz lub scieme wali. To tak jakby ktos chcial ladowac w niego jakiekolwiek fundusze.
Idzie gdzieś go pooglądać?Nisikori narzeka na nadgarstek wiec moze byc krecz lub scieme wali. To tak jakby ktos chcial ladowac w niego jakiekolwiek fundusze.
Krasnodar - Al-Ahly, over 2.5 HT @ 2.90 Unibet
Skoro wszystko ustawka to po co obstawiasz? Daj sobie z tym spokója widziales mexz gosciu mial wygrany i nagle traci 4 razy serwis pod rzad teraz nagle wygra na lajcie i to kurwa nie jest ustawka pierdole ten skorumpowany sport
Przy 5:4 mogłem zamykać po kursach 4 i 2 więc się nie opłacało. W kolejnym gemie rywali jak wyszli na prowadzenie to został mecz zablokowany więc nie można było grać kontr ani zamykać.Też miałem Krawietzów po fajnym kursie, można było zamykać po 6 to się człowiek połasił na parę stówek
http://www.zorrostream.net/tennis-live-streaming-video-4.htmlIdzie gdzieś go pooglądać?
Makarova ????Makarova + Cibulkova @2.65 bet563
Masakra to za mało na Ciebie Gulbis.. Nishikori teraz po tabletkach przeciwbólowych zaczął przebijaćGulbis 2nd set 2.2
1:0
W óni przy 4:5 i 15:40 można było zamknąc po 6 z hakiem, a przy 30:40 po 5 z hakiem.Przy 5:4 mogłem zamykać po kursach 4 i 2 więc się nie opłacało. W kolejnym gemie rywali jak wyszli na prowadzenie to został mecz zablokowany więc nie można było grać kontr ani zamykać.