bobair
Użytkownik
Ty wiele rzeczy już mówiłeś. O dziadku, o wywiadzie z dziadkiem, o grubym graniu itp. Nie dziw się więc, że nikt cie nie bierze na poważnie ???? .
Ty wiele rzeczy już mówiłeś. O dziadku, o wywiadzie z dziadkiem, o grubym graniu itp. Nie dziw się więc, że nikt cie nie bierze na poważnie ???? .
a co w tym dziwnego, grał mecz wczoraj, poza tym to cilic grał słabo, pella zagrał dobry mecz a nie żaden wybitny, i bardzo często jest tak że po wyeliminowaniu jakiegoś faworyta w kolejnym meczu taki gracz leciPella odwalił Cilicia i nie weźmie nawet seta z Macdonaldem. Śmiech na sali.
a powiedz mi czy miał szanse zagrania piłki w boisku?Jak to nie jest karny to ja nie wiem co jest. Korki w kostkę poszły jak nic.
No nie miał, to mógł mu jeszcze poprawić w żebra.a powiedz mi czy miał szanse zagrania piłki w boisku?
dokładnieSędzia chyba zasugerował się że wybił piłke na aut i wtedy wpadł na Kompanego.
jeżeli był kontakt to naprawdę minimalny, a najlepsze że jesus się trzymał za twarz jak leżał za boiskiemNo nie miał, to mógł mu jeszcze poprawić w żebra.
Mocarze 25:19 .