Przecież jest 1:1 po pierwszej połowieIR Reykjavik vs Kopavogur Islandia pilka, over 1,5 gola kurs: 1,83 (Etoto) zaraz druga polowa. Na razie 0:0 polecam.
pięknie, mamy to. I po 4 dniach tematu pierwszy wygrany kuponik i jest juz 560 zł zysku. Teraz tylko na plus. :cash::cash::cash::hp::hp::hp:
Ty spojrzałeś na mecz wyższej ligi Reykjavik vs Vadur, a ja tutaj piszę o spotkaniu Reykjavik vs Kopavogur w niższej lidzePrzecież jest 1:1 po pierwszej połowie
A przepraszam, zwracam honorTy spojrzałeś na mecz wyższej ligi Reykjavik vs Vadur, a ja tutaj piszę o spotkaniu Reykjavik vs Kopavogur w niższej lidze
... Coś czuje, że niedługo będą kolejne zmiany u brazoli i Stewie poleci.MiBR mecz @2.25 bet563
Rano w meczu Francja - Szwecja po 15 minutach było 1:1, dopiero w drugiej części się rozkręciły i udało rzucić w sumie 11 bramekw meczu ręcznej u20 brazylia - portugalia w 2 połowie obie ekipy rzuciły 8 bramek. czegoś takiego to nie widziałem
W meczu Urugwaju strzelam w 0-0 do połowy, w meczu Brazylii over 1.5 , rogi w Anglii oraz Chorwacja z x2Mam freebet na MŚ i chciałbym w końcu pocelować jakiś wysoki kurs, a takie wchodzą co mecz...Zastanawiam się co można pograć w meczu Francuzów...czy wysokie rożne, kartki, może czerwień...Over bramkowy raczej nie, bo Urugwaj będzie dążył czuję do dogrywki czy karnych. Chociaż tam jest Lloris i coś wyciągnie, ale czuję 0:0 lub max jedna bramka. A w meczu Belgów z Brazylią widzicie strzelanie jak z Japonią, czy raczej też defense i żelazna taktyka?
Dwa piekne kursy wchodzą kay::cash:Sriwijaya vs Tira, Indonezja pilka, over 3,5 kurs: 2,35 oraz Sriwijaya wygra i obie strzela kurs: 2,55 (Etoto) zaczynaja o 10:30 probujemy lekko cos ugrać.