>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Serbia to taki Piotrek Zielinski siatkówki.
Talent jest, kazdy widzi potencjal, ale wlasna legenda koniec koncow ich wyprzedza I klops.
Wtopi, zawiedzie, ale cos nadal kaze probowac w ich strone AZ odpala:p

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kupon 10
USA - Polska set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,82
Serbia - Brazylia set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,8
Van Uytvanck +5,5 @1,61
Konta - Cibulkova u7,5 przełamań w meczu @1,8
Japonia u18 - Iran u18 o175,5 pkt @1,71
AKO:16,23
Stawka:140 zł
Potencjalna wygrana: 2000 zł.
pięknie, mamy to. I po 4 dniach tematu pierwszy wygrany kuponik i jest juz 560 zł zysku. Teraz tylko na plus. :cash::cash::cash::hp::hp::hp:
ale te obrony brazylii przy meczowej to coś niesamowitego, jak oni to wyciągneli
w meczu ręcznej u20 brazylia - portugalia w 2 połowie obie ekipy rzuciły 8 bramek. czegoś takiego to nie widziałem

Otrzymane punkty reputacji: +8
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
IR Reykjavik vs Kopavogur Islandia pilka, over 1,5 gola kurs: 1,83 (Etoto) zaraz druga polowa. Na razie 0:0 polecam.
Ludu to czekanie na bramke przyprawi mnie o zawal kiedys. Chyba wyprosilem tego gola na 1:1 w 97 min. Ufff ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Sriwijaya vs Tira, Indonezja pilka, over 3,5 kurs: 2,35 oraz Sriwijaya wygra i obie strzela kurs: 2,55 (Etoto) zaczynaja o 10:30 probujemy lekko cos ugrać.

Otrzymane punkty reputacji: +11
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Mam freebet na MŚ i chciałbym w końcu pocelować jakiś wysoki kurs, a takie wchodzą co mecz...Zastanawiam się co można pograć w meczu Francuzów...czy wysokie rożne, kartki, może czerwień...Over bramkowy raczej nie, bo Urugwaj będzie dążył czuję do dogrywki czy karnych. Chociaż tam jest Lloris i coś wyciągnie, ale czuję 0:0 lub max jedna bramka. A w meczu Belgów z Brazylią widzicie strzelanie jak z Japonią, czy raczej też defense i żelazna taktyka?

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Mam freebet na MŚ i chciałbym w końcu pocelować jakiś wysoki kurs, a takie wchodzą co mecz...Zastanawiam się co można pograć w meczu Francuzów...czy wysokie rożne, kartki, może czerwień...Over bramkowy raczej nie, bo Urugwaj będzie dążył czuję do dogrywki czy karnych. Chociaż tam jest Lloris i coś wyciągnie, ale czuję 0:0 lub max jedna bramka. A w meczu Belgów z Brazylią widzicie strzelanie jak z Japonią, czy raczej też defense i żelazna taktyka?
W meczu Urugwaju strzelam w 0-0 do połowy, w meczu Brazylii over 1.5 , rogi w Anglii oraz Chorwacja z x2

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Walkenhorst/Winter +7.5 @ 1.82 ✅
Vamos ????
Obsrałem zbroje, a na Mese i Garcie bylo przed 3 setem 5.90 ????
Haha ale się Hiszpanie osrali. Z 12-7 na 13-14 ????

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Sriwijaya vs Tira, Indonezja pilka, over 3,5 kurs: 2,35 oraz Sriwijaya wygra i obie strzela kurs: 2,55 (Etoto) zaczynaja o 10:30 probujemy lekko cos ugrać.
Dwa piekne kursy wchodzą ✅ ✅:eek:kay::cash:

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom