>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Over 3,5 kartki @4,70 Fortuna
Kartki Zaczną sie sypac od 60 min a w samej końcówce powinnismy ze 2 zobaczyć minimum✅✅✅ uff ale fart z ta kartka ostatnia.. nie wiem za co Marciniak doliczyl 5 min ...

Otrzymane punkty reputacji: +10
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Z meczu Niemcy- Szwecja gram remis do przerwy @2,3⛔ i dw do przerwy 0:0 @3⛔
to że Niemcy nie strzelą to wiedziałem ale że Szwedzi do przerwy władują :eek:
Pisałem ostatnio że Szwedzi bardzo dobrze się potrafią bronić. Zobaczymy jeszcze 45 minut ale mam nadzieję że już dziś Niemcy do domu.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
No to się wje....em w ten mecz Niemców. Chyba w nich trochę za bardzo uwierzyłem. Poszły 4 single na mecz Niemców, wszystkie na razie w dupie ;) Rożne Niemców w dupie, bo wziąłem najwyższą linie, kartki w dupie, bo przydupas marciniak nie wyciągnie ani jednej choćby połamali 7 nosów, gole Niemców w dupę i czysta 1 w stronę Niemców też dupa. Tylko cud sprawi, jeśli chociaż jeden zakład się zwróci w drugiej połowie.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Słyszycie co sędzia Rostkowski za bzdury wygaduje na TVP ? To po co jest VAR ( a propos pierwszej sytuacji dla Szwedów gdzie powinien być karny)

C 334

copper

Użytkownik
Nikt już w Helmutów nie wierzy?:worry:
P.S Lewy tu dupska im nie uratuje.Maja to czego nie ma nasza reprezentacja ale nie mają Lewego a my mamy Lewego ale nie mamy tego co mają Niemcy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom