mrbrightside
Użytkownik
piekne jest to ze Edmund nawet sie nie kryje po prostu. miał sprzedac mecz i zdazyc mecz Anglii z Belgią
Dlatego obstawianie to jeden wielki syf. Zawsze jakieś gowno wpadnie. Single za male kursy, a kupony przez jakas lajze zawsze utopione.piekne jest to ze Edmund nawet sie nie kryje po prostu. miał sprzedac mecz i zdazyc mecz Anglii z Belgią
Ja zagrałem na over strzałów gracz się nie pojawił i poszedł zwrot także widać mają różne regulaminyBetsson nie uznaje zwrotow przynajmniej w kwestii kartek. Ostatnio zagralem kartke na jakiegos grajka ktory na ani sekunde nie pojawil sie na boisku i rozliczyli jako minus. Pytalem na czacie co i jak to powiedzieli, ze taki maja regulamin i ich nie interesuje czy zawodnik wyszedl na murawe czy nie.
To ty chyba po statystykach tylko patrzysz u bukmacherów, a które niewiele mają wspólnego z rzeczywistością , ja oglądałem pierwszą połowę...zwłaszcza, że nie było jeszcze pół strzału jakiegokolwiek
a Klaksvik był może 3 razy na połowie gospodarzy
tak, flashcore moja wyrocznia, zwłaszcza posiadanie piłki Klaskviku jest na poziomie 51% ????To ty chyba po statystykach tylko patrzysz u bukmacherów, a które niewiele mają wspólnego z rzeczywistością , ja oglądałem pierwszą połowę...
Przynajmniej coś się dzieje w tym meczu nawiązując do naszych orłów.