>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Cakir to dosyc specyficzny sedzia. W 1 polowie zawsze reprymendy slowne daje i zbytnio kartkami nie rzuca ale za to w drugiej to nadrabia ???? Chorwaci to bardzo temperamentni ludzie wiec ja osobiscie czekam na kurs okolo 2.00 na over 1.5 kartki ich i wchodze. Tu bedzie jeszcze goraco z cala pewnoscia :]

Otrzymane punkty reputacji: +3
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
???????????? dla anglików, przez 40 minut nie potrafili raz celnie kopnąć w bramkę, a jak juz to zrobili to pan i władca gwizdnął spalonego. Sterling i lingard zamiast strzelać jak mają piłke na 16 metrze to wycofanie do obrony i mało brakowało a jeszcze by gola stracili.
Mam nadzieje że chorwacja ich ukaże za tą zabawe z ostatnich 20 minut pierwszej połowy

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Gram kartkę Modricia 7.00 Lovrena 2.45 i Vrsaljko 3.00. Każdy taką samą stawką,będzie plus czuję to. Chorwaci się odpalą zobaczycie. Nie gram Rebicia bo mam go pre pograne po 4.00 i już powinien dostać tą kartkę.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
szkoda że kane nie strzelił tej sytuacji bo wtedy musiałby obejrzeć na varze i nie gwizdnąłby spalonego
a wracając do tenisa to roger skończył mecz kilka godzin temu i żaden &quot;ekspert&quot; nie napisał że sprzedał albo jakiś turbował bo jak to mistrz gry na trawie przegrywa mecz z 2:0 i piłek meczowych z kimś takim jak anderson. Przeciez to nie mógł być czysty mecz. Ale widocznie dziś maja wolne. ;)

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
???????????? dla anglików, przez 40 minut nie potrafili raz celnie kopnąć w bramkę, a jak juz to zrobili to pan i władca gwizdnął spalonego. Sterling i lingard zamiast strzelać jak mają piłke na 16 metrze to wycofanie do obrony i mało brakowało a jeszcze by gola stracili.
Mam nadzieje że chorwacja ich ukaże za tą zabawe z ostatnich 20 minut pierwszej połowy
Ty chyba nie ten mecz oglądasz.Z 3:0 powinno być.Nieskuteczni,ale po przerwie wcisna ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom