Napisz coś fajnego o Nadalu.. Pewniak, all in lub Delpo zmęczony, obojętnie. Prośba, bo mocniej poszło ????u Sushiego jednak robote zrobiło H2H
Nie ma dwóch dzików co robiło im co mecz robotę, trudno żeby mieli dalej tak mocno grać bez nich. Jeden ten lepszy sprzedany w zimę gdzieś w rejony Arabii. Drugi nie wiem czemu nie gra, być może kontuzja. Niemniej w następnej rundzie z Midjula lecą z eLM.Astana 1 ale karny taki trochę ja wiem.... Astana nic szczególnego nie pokazuje
Andersona to Ty chłopie szanuj.Pokrył overa, dał zarobić i dzielnie walczy...jeszcze może i Wawo coś wpadnie do kiermana.kay:\w/A i pewnie over 12,5 asa Feda mi dzieki temu wejdzie.hahaha Anderson ???? )
ok gram Nadala all in niestety bym sk,lamał bo pogrłem juz DelpoNapisz coś fajnego o Nadalu.. Pewniak, all in lub Delpo zmęczony, obojętnie. Prośba, bo mocniej poszło ????
poratuj linkiem...Astana 1 ale karny taki trochę ja wiem.... Astana nic szczególnego nie pokazuje
Energetik BGU Minsk strzeli
@2.14
????Djokovic 4 set poniżej 8.5 gema @2.1
ehh szkoda ze ten mecz odpuściłem bo przewidziałem co sie stanie.dla mnie djoko powinien szybko poskładac kitajca, max set widzę dla japońca, miałem grać o7,5 przełamań w meczu po 2,15 ale odpuściłem ostatcznie
BATE:facepalm:Selangor gol + BATE over 1,5 STS
ako:2,30
Federer 4 set @4.5