B 110,2K byle-na-plus Użytkownik Lipiec 7, 2018 #4726 Anglia over 5,5rr 1,80 Kliknij aby rozwinąć... i już ????
4,5K mlk Użytkownik Lipiec 7, 2018 #4727 Ja pitolę, ale mnie irytuje Żurawski i jego Szterling. Spędził kilka sezonów w Szkocji i nie ma pojęcia jak wymawiać to nazwisko ?!
Ja pitolę, ale mnie irytuje Żurawski i jego Szterling. Spędził kilka sezonów w Szkocji i nie ma pojęcia jak wymawiać to nazwisko ?!
583,8K RBR1one ModTeam Członek Załogi Lipiec 7, 2018 #4728 Panowie no i mamy te rozne Anglii :champagne::champagne::champagne:
1,3K diegoforlan1 Użytkownik Lipiec 7, 2018 #4729 Ja pitolę, ale mnie irytuje Żurawski i jego Szterling. Spędził kilka sezonów w Szkocji i nie ma pojęcia jak wymawiać to nazwisko ?! Kliknij aby rozwinąć... Porozumiewał się na migi, więc mnie to nie dziwi, że nie wie jak się wymawia. Berg, Berg mi słów, znaczy brak...
Ja pitolę, ale mnie irytuje Żurawski i jego Szterling. Spędził kilka sezonów w Szkocji i nie ma pojęcia jak wymawiać to nazwisko ?! Kliknij aby rozwinąć... Porozumiewał się na migi, więc mnie to nie dziwi, że nie wie jak się wymawia. Berg, Berg mi słów, znaczy brak...
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Lipiec 7, 2018 #4730 Sasnovich @2,28 Kliknij aby rozwinąć... i mój pewniaczek po zacnym kursie siedzi jak złoto ????
3,7K rafcio_100 Użytkownik Lipiec 7, 2018 #4732 Ja pitolę, ale mnie irytuje Żurawski i jego Szterling. Spędził kilka sezonów w Szkocji i nie ma pojęcia jak wymawiać to nazwisko ?! Kliknij aby rozwinąć... Może myli z funtem szterlingiem ????
Ja pitolę, ale mnie irytuje Żurawski i jego Szterling. Spędził kilka sezonów w Szkocji i nie ma pojęcia jak wymawiać to nazwisko ?! Kliknij aby rozwinąć... Może myli z funtem szterlingiem ????
1,8K seelowen Użytkownik Lipiec 7, 2018 #4733 Ja pitolę, ale mnie irytuje Żurawski i jego Szterling. Spędził kilka sezonów w Szkocji i nie ma pojęcia jak wymawiać to nazwisko ?! Kliknij aby rozwinąć... bierze zapożyczenie z funtów szterlingów ???? Fog - kolejny raz?? come on !!!
Ja pitolę, ale mnie irytuje Żurawski i jego Szterling. Spędził kilka sezonów w Szkocji i nie ma pojęcia jak wymawiać to nazwisko ?! Kliknij aby rozwinąć... bierze zapożyczenie z funtów szterlingów ???? Fog - kolejny raz?? come on !!!
1,5K alexdamiao Użytkownik Lipiec 7, 2018 #4736 Brazylia drugi set @2,12 w 1xbet. Kliknij aby rozwinąć... 3-0 szybkie będzie, brazylia fizycznie przy ruskich wygląda jak przedszkole.
Brazylia drugi set @2,12 w 1xbet. Kliknij aby rozwinąć... 3-0 szybkie będzie, brazylia fizycznie przy ruskich wygląda jak przedszkole.
583,8K RBR1one ModTeam Członek Załogi Lipiec 7, 2018 #4737 under 0.5 kartki @ 2.20 Ten sedzia raczej nie daje kartek. Wynik jest juz wyjasniony a Szwedzi chamsko nie fauluja
under 0.5 kartki @ 2.20 Ten sedzia raczej nie daje kartek. Wynik jest juz wyjasniony a Szwedzi chamsko nie fauluja
193 grzybu Użytkownik Lipiec 7, 2018 #4738 Boże co ta Brazylia w siatkę .... Kliknij aby rozwinąć... Z taką parą przyjmujących to Brazylia nie ma tutaj najmniejszych szans
Boże co ta Brazylia w siatkę .... Kliknij aby rozwinąć... Z taką parą przyjmujących to Brazylia nie ma tutaj najmniejszych szans
171 owca26 Użytkownik Lipiec 7, 2018 #4739 Dobrze że Szwedzi odpadną, to jest antyfutbol , nie da się tego oglądać
1,7K hawkeyesti Forum VIP Lipiec 7, 2018 #4740 Brazylia drugi set @2,12 w 1xbet. Kliknij aby rozwinąć... Brazylia na mecz nie dojechala.