Grac45
Forum VIP
Pizda, mam BRA jako minus rozliczonytrzeba by bylo sie wlasnie domyslic interpretacji FIFA bo to oni chyba ustalaja ten ranking
Pizda, mam BRA jako minus rozliczonytrzeba by bylo sie wlasnie domyslic interpretacji FIFA bo to oni chyba ustalaja ten ranking
moze tak bo w sumie tam tylko ludzie z takiego rocznika pewnie sa haha
Urugwaj - Francja
Typ: over 5,5 ŻK
Kurs: 3,08 w STS
jest odlamanie i szansa na 4:3. Kurs juz spadl na na 2.00 mozna cash outowac komu sie oplaca, a najlepiej poczekac na serwis jeszcze dosyc pewnie to wyglada i wtedyFawcett 2 set 4.10
ahhh 0:40 3 szanse na odlamanie i serw utrzymac i bysmy po meczu mieli i lekko 6:3 i wszystkie zmarnowac a tak po 4jest odlamanie i szansa na 4:3. Kurs juz spadl na na 2.00 mozna cash outowac komu sie oplaca, a najlepiej poczekac na serwis jeszcze dosyc pewnie to wyglada i wtedy
lekko co sie odwlecze to nie uciecze do 0 nie przelamal w poprzednim to w nastepnym wzial mecz 6:4????Fawcett 2 set 4.10
Huesler Verbeek over 14,5 gema 1,70... no na przynajmniej 1 gema w 2 secie ich stac raczej. znaczy przeciwnikow <-Davis Douglas 5.2 lekko 1 set[/QUOTE]
Troche szczesliwie bo obronili 3 setowe, a potem z w druga strone 6:3 w tiebreaku i jeszcze go przegrali... majac na to 3 szanse i potem 4 przy 7:6 szkoda bo to byl wygrany set???? moze ktos zdazyl cashnac ja sie polasilem na wiecej ????
tak jak sadzilem stac ich bylo, ale tylko na jeden w dodatku wymeczony do 40 przy swoim serwisie porazka 6:2, 6:1 chluby im nie przynosi ale over pokryty.:sarcastic:????Huesler Verbeek over 14,5 gema 1,70... no na przynajmniej 1 gema w 2 secie ich stac raczej.
34 :53 (87) ????Seattle polowa over 82,5 2.06