E) Pella jest z Argentyny i dumnie reprezentuje swój kraj, daje radość kibicom z Ameryki Południowej! Vamos!Pieknie Cilic ???? . ja chetnie uslysze argumenty dlaczego Cilic przegral z Pella i to prowadzac 2:0 moze zrobic sonde? odpowiedz a ) kontuzja Chorwata na na poczatku 3 seta ale nie chcial wolac nawet medicala ani jej pokazywac i juz dogral do 5 seta bo kocha publicznosc i wimbledon b) Pella jest za dobry na trawie i po prostu mega forma chorwat nie mial czego szukac c) Cilic mial biegunke przez ostatnie 3 dni i gral odwidniony do tego z gorączką d) presja dojsca do 3 rundy przerosla Cilica i sobie z nia nie poradzil prowadzac 2:0 w setach sie przesyraszyl e) juz bie wiem moze jakies pomysly??
Paire gra z zabandażowaną nogą, raczej to jest powód takiego kursuCzy ktoś wie dlaczego kurs na PAIRE jest taki wysoki? Stawiałbym go raczej wyżej niż młodziutkiego, nieregularnego i nieobytego jeszcze SHAPOVALOVA, a kurs 3.05 kusi.
paire juz w pierwszym meczu miał całą noge prawą praktycznie zabandażowaną. Nie wiadomo na ile kolano sprawne i dlatego taki kurs.Czy ktoś wie dlaczego kurs na PAIRE jest taki wysoki? Stawiałbym go raczej wyżej niż młodziutkiego, nieregularnego i nieobytego jeszcze SHAPOVALOVA, a kurs 3.05 kusi.
Więc co myślicie o tym pojedynku? SHAPOVALOV win w takim razie? Oglądaliście wczorajszy mecz PAIRE? Rzeczywiście miał trudności w poruszaniu się, a może to tylko zagrywka wybijająca z rytmu przeciwnika?Paire gra z zabandażowaną nogą, raczej to jest powód takiego kursu
Widziałem kilka piłek Paire i normalnie biegał dodatkowo przy jednej akcji wykręcił tak kolano, ze gdyby tam była jakaś kontuzja to na 100% by zszedł, ale nie chcę tu spekulować.Więc co myślicie o tym pojedynku? SHAPOVALOV win w takim razie? Oglądaliście wczorajszy mecz PAIRE? Rzeczywiście miał trudności w poruszaniu się, a może to tylko zagrywka wybijająca z rytmu przeciwnika?