Tsitsipas cos kombinuje przełamał w 3 secie i zaraz oddał i to z 30:0 troce podejrzane . bardzo prawdopodobne ze odda 3 seta
no i Stefanosek shandlował. w taju przegrał wszystkie 5 swoich serwisów ???? no wogole nie podejrzane nic a nic. jak odda ten mecz to bedzie spoko typ jak Coric .
Panowie to trochę śmieszne. Pograłem na faule gościa,który nie wyszedł w 1 składzie w Betssonie. Będzie jako 1.00 czy jednak przegrana? Dodam,że wszedł on póżniej ale co łatwe do przewidzenia nie zdążył nafaulować.
Belgia - Japonia (zaklad specjalny #priceitup) Belgia 1/1 ,over 2.5gola, Japonia over 1,5 zoltej kartki, Belgia over 4.5 roznych @5.50 Belgia - Japonia
Czerwona Kartka w meczu - TAK @5.00
Panowie to trochę śmieszne. Pograłem na faule gościa,który nie wyszedł w 1 składzie w Betssonie. Będzie jako 1.00 czy jednak przegrana? Dodam,że wszedł on póżniej ale co łatwe do przewidzenia nie zdążył nafaulować.
Wygląda na to, że gajek ma rację.
Zakłady specjalne dotyczące graczy
Jeżeli żadna z zasad nie stanowi inaczej, zakłady postawione na zawodników grających w dowolnym momencie meczu są wiążące, niezależnie od czasu kiedy zawodnik pojawił się na boisku / został zmieniony. Promocja nie uwzględnia goli samobójczych.
Coco jeden set juz jest ale z drugim może być ciężko chyba że siniakova zacznie pomagać albo uraz nie będzie na tyle poważny.
ktoś płakał o fabiano po kilku gemach a widze że wziął mecz na lajcie w 4 setach