1 dzień Wimbledonu a ja już mam dość. Nie rozumiem co takiego się dzieje na tym turnieju że rok w rok dzieje się to samo i ci co grają świetny tenis w Anglii nie potrafią przebić kilku piłek
Niedawno Miedwiediew przegrał w 1 czy 2 rundzie na Austrilian Open po wygranym turnieju, teraz Coric po wygranym turnieju przegra z Miedwiediewem wszystko zostaje w rodzinie :sun::sun: ????
sprzedal jak nic mecz bardziej mu sie oplacalo widocznie odpasc i skasowac kase od bukmachera niz wygrac dzis i odpasc gdzies pozniej, tak to bywa z masowkami sam jestem do tylu przez tego kretacza
sam poprosisz o bana, w meczu fabiano rozegrali 4 gemy a ten juz płacz. Tego nie da sie czytac a to dopiero 1 dzień, weź zrób sobie odpoczynek na Wimbledon będzie to z korzyścią dla wszystkich
sam poprosisz o bana, w meczu fabiano rozegrali 4 gemy a ten juz płacz. Tego nie da sie czytac a to dopiero 1 dzień, weź zrób sobie odpoczynek na Wimbledon będzie to z korzyścią dla wszystkich
Hura optymizm na Meksyk, a ja Wam mówię, wystrzelają się przez godzinę, a później będą oddychać rękawami. Tam jest ponad 30 stopni, a Meksyk biega jakby mieli grać tylko 45 minut.
Meksyk to póki co słabe decyzje pod polem karnym Brazylii. Jak ma okazję załadować z pierwszej piłki to się kiwa, jak ma okazję spróbować wymusić karnego to strzela z nieprzygotowanej pozycji.