>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Kurde, miałem zagraną grubiej czerwoną kartkę w meczu Argentyny po 4,50. Duży niedosyt bo mogła być. Szacun dla wszystkich co zarobili chociaż na piwo na Francji. Takiego kursu już chyba nie będzie. Ja nie miałem niestety odwagi a na over 3,5 gola Francji był kurs 22. Czułem to, ale się bałem. Szkoda. Powodzenia wieczorem, może wyrwę jakiś lepszy kurs.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Kurde, miałem zagraną grubiej czerwoną kartkę w meczu Argentyny po 4,50. Duży niedosyt bo mogła być. Szacun dla wszystkich co zarobili chociaż na piwo na Francji. Takiego kursu już chyba nie będzie. Ja nie miałem niestety odwagi a na over 3,5 gola Francji był kurs 22. Czułem to, ale się bałem. Szkoda. Powodzenia wieczorem, może wyrwę jakiś lepszy kurs.
Maszerano i Banega z czerwonką dzisiaj jak nic. Sędzia się zlitował nad przychlastami.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Nie argumentuje. Zapytam Was. Z kim ten Urugwaj wygral? Same leszcze. Cr zrobi roznice
To ja pytam. Z kim ta Portugalia wygrała? Z Maroko (choć nie powinna)? Tutaj nie wygra nikt argumentem, tylko i wyłącznie czutka. Jedni zarobieni a drudzy wkur*ieni. Pozdro i życzę tak dobrego meczu jak ten o 16!

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
bardziej mocarna niż Urusy. zobaczycie wieczorem
Ty się zajmij CS a nie graniem piłki nożnej
Ale ty jesteś śmieszny, sam grasz na czutke, bo argumentu nie masz i na pewno będzie po twojemu.. bo tak ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Ronaldo - Hiszpania remis dzieki strzalom cr.
Z Maroko ledwo wygrali, szybko strzelili i ofiarnie sie bronili.
Z Iranem Ronaldo powinien wylecieć i karny niezagwizdany dla Iranu.
Jest moc w Portugalii! :eek:ye::eek:kay:
Pepe żółta cos jak z Marszcze Rano.

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Jak na moje to Urugwaj jest zbyt solidny na Portugalie, CR7 dostanie plaster i na tym sie skonczy a przypominam rowniez,ze obrona Portugalii to paraolimpiada oficjalnie nie ma co porownywac z przeciwnikami,pewnymi chlodnymi glowami a nie podstarzalymi i tykajacymi niczym bomyb, wiec mysle,ze Urugwaj ze swoja sila z przodu cos ukluje spokojnie i przejdzie dalej , mi to zamyka kupon i jestem dobrej mysli, pozdrawiam

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Ale ty jesteś śmieszny, sam grasz na czutke, bo argumentu nie masz i na pewno będzie po twojemu.. bo tak ????
nie na czutkę, na pewno nie będę pisał durnych analiz jak BAku lub Adamo80 wywody w każdym dziale. Smieszny jest twoj post gimbo

Otrzymane punkty reputacji: +15
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
nie na czutkę, na pewno nie będę pisał durnych analiz jak BAku lub Adamo80 wywody w każdym dziale. Smieszny jest twoj post gimbo
Masz mentalność dziecka, co z resztą widać po nie trafionych typach, lub ilości wykrzykników w częstych odpowiedziach - hormony? Nie chce się z tobą kłócić, ale polecanie komuś czegoś, bo tak czujesz... Szanujmy się, zadecyduje przypadek.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Masz mentalność dziecka, co z resztą widać po nie trafionych typach, lub ilości wykrzykników w częstych odpowiedziach - hormony? Nie chce się z tobą kłócić, ale polecanie komuś czegoś, bo tak czujesz... Szanujmy się, zadecyduje przypadek.
Gimby nie znajooo . Over 35 tez hormony buzuja heh

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom