>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Przeciez ta Sabalenka z Radwą to jakis wal . Pisia przegrala 6 kolejnych swoich serwisow i nagle Sabalenka nie ma nawet brejkponta przy 5 kolejnych jej serwisiach???

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Haha Brawo Sabalenka mistrzyni, 5 meczy, pięć 3-setówek, cztery razy wygrywała w trzecim secie odłamując przeciwniczki. Brawo kapitalna forma!

5567 719

5567

Użytkownik
Dlatego obstawianie to jeden wielki syf. Zawsze jakieś gowno wpadnie. Single za male kursy, a kupony przez jakas lajze zawsze utopione.
Właśnie dlatego ja po skończeniu szkoły od razu idę do uczciwej, legalnej pracy i będe miał w nosie buki. ; ) Szybko zarobię na jakiś fajny wózek, no a wtedy wiadomo, że i jakaś fajna dupeczka się koło mnie zakręci ; )

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Slovan Liberec - FK Varnsdorf;
Ht/ft: 2/1 @17, 1/2 @36
Juz raz sie zdarzył taki rezultat. Maja przyjacielskie stosunki ze sobą, myśle ze mogą cos świrować z wynikiem. Próbuje.
⛔
⛔
Meh. Szkoda. Bramkarz wypluł prosta piłkę i napastnik dobił na pusta. Gdyby nie te brameczka to jestem dość mocno przekonany ze siadlby łamak.Ogólnie duzo zagrożenia Varnsdorf z kontrataków tworzył ale przy tym wyniku moze juz ich tyle nie mieć. Liberec win wyglada jak łatwe pieniądze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom