L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Panama-Tunezja over 2.5 @2.25
Maroko u 18 over 1.5 gola
@2.67
Panama-Tunezja over 2.5 @2.25
Maroko u 18 over 1.5 gola
@2.67
A mogli ulepszyć weekendDo przerwy: 0-0, koniec meczu: 1-1 @14 bet563
Tak jak przypuszczalem Kolumbia dzis fajny kursik,Tunezja swoje zrobila mimo samoboja pokazali roznice,w meczu naszych powinno pasc wiecej goli ale nie padlo, Belgowie super uciszyli angoli,dzisiejszy dzien na plus, jutro zbieramy moc na kolejna runde spotkan, pozdrawiam!! ????2 kupony na spotkania o 15:00
Senegal - Kolumbia 2
Panama - Tunezja 2
-------------
Senegal - Kolumbia 2
Japonia - Polska over 2.5gola
:minus
Kolumbia w obu kuponach robi za typ bardzo prawdopodobny do wejscia patrzac na oba zespoly, Tunezja powinna przerznac Paname mimo problemow z bramkarzami a w meczu naszych wrobelkow Nawalki spodziewam sie strzelania, jak zobaczylem nasz sklad to mysle hmmm bedzie sie dzialo, powodzenia i milego ogladania!!! ????
so easy ????Malta - Gibraltar kobitek w kosza
2 kwarta under 30.5 @ 3.50
2 kwarta Malta under 20.5 @ 3.80
Portugalia lub Chorwacja ????Moje wrazenia po rundzie grupowej tego Mundialu sa takie, ze cala ta impreza jest kiepska. Jest malo fajnych dla oka spektali pilkarskich. Poza meczem Hiszpania-Portugalia oraz Chorwacja-Argentyna nie widzialem niczego co by mnie zachwyciło...Ogolnie widac, ze poziom LM jest o klase wyzszy pilkarsko niz taki Mundial.
Wylania mi sie na dzis taki obraz, ze Majstra bierze Brazylia albo Belgia.
CS’ik :heart:Ghost Gaming WIN @2.25 bet563
Granie na dogów w tych elimkach to złoto jak na razie, już wcześniej Ghost i Eunited można było łapać po fajnych kursach (Ty to podawałeś?). GL ???? .eUnited WIN @2.15 188BET