Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z wczoraj
O36,5 u kaczanowa
U28,5 u djokovica jak bautista sie zepnie to djokovic leci. Gosc robi mase bledow i brak uderzenia konczacego
Moutet +8,5 ????????????gosc na 18 gemow wygral 1 od 5:2 w 1 secie Brazylia -3,5 w 1 secie
Kuznetsova/safarova zwrot
Liga Narodów Kobiet, mecz Korea - Polska, kurs na Koreanki @7,90 (fortuna) ?
Wiem że azjatki grają bez dwóch podstawowych zawodniczek, ale żeby aż taki kurs?
Biore over 3,5 seta @2,12 (fortuna) 6/10
Liga Narodów Kobiet, mecz Korea - Polska, kurs na Koreanki @7,90 (fortuna) ?
Wiem że azjatki grają bez dwóch podstawowych zawodniczek, ale żeby aż taki kurs?
Biore over 3,5 seta @2,12 (fortuna) 6/10
Jakim faworytka. Przeciez dominikanki powinny ten mecz wziac na lajcie a to ze kursy tak wystawili to byl blad. Mam pograne je grubiej mecz pre po 2,2.
Przy prowadzeniu w pierwszym secie na dominikane byl kurs 1,3 na mecz. Wiec widac jak sie kurs odwrocil natychmiastowo. Mam nadzieje ze sie ogarna.