B
110,2K
byle-na-plus
Użytkownik
Tajlandia 3 set 2,05
Tajlandia 3 set 2,05
7.
Spotkanie: V-Varen Nagasaki - Matsue City
Typ: Matsue wygra w karnych (0:0 FT)
Kurs: 5.50
Bukmacher: Bet365
1/4
Dramat jak narazie... Co tutaj się wyprawia...
Powodzenia!
Mam po 2.05 i 1 set 3.4, Kerber trochę spuściła z tonu, niech zacznie Halep bh trafiaćZ tą Halep bym zaczekał, póki co to rzut monetą
Dała d... w tb, nie czuję Jej jakoś po tym co widziałem w tb, ale to szlem oby wygrałaZagram Halep, jak przegra 1. seta. Fajnie zaczyna grać, ale kursy nieadekwatne póki co
ed: Kerberówna tylko przebija, a Simona tego skończyć nie umie.
Zagrałem, to sie oczywiscie połamał i latał po ponad 8. Nie dołożyłem a szkoda. Trudno, ale dobrze że sie tak skończyłoMunar 2,05
Co za tępa dzida. Miała w trzecim secie 4:1 + rywalkę z urazem i wtopiła.Niech idzie Colmegna Martina 7.70
Dzis mialem ta Panne Anne po 5,00 http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1691023Co za tępa dzida. Miała w trzecim secie 4:1 + rywalkę z urazem i wtopiła.
Ja wypłaciłem po 4.78 jak zobaczyłem co się dzieje
Chciałem grać Hiszpanki zwycięstwo w RG w trzeciej rundzie, ale nigdzie nie znalazłem nawet na tym ruskim kurde tam się połapać to ciężko. Ciekawe jaki teraz kurs jest, Halep nawet jeśli dzisiaj jakimś cudem wygra to nie widzę zadnych szans na zwycięstwo z MuguruząJutro muguruza niewazne z kim ale wygra a jak bedzie to halep to dostanie jeszcze wieksze lanie niz szarapova dzis. U hiszpanki widac jeszcze ogromne rezerwy i spokoj w dzialaniu co potwierdza jak dobrze jest przygotowana do turnieju. Final stephens - muguruza i wygrana po raz 2 w paryzu hiszpanki. Tak to widze.
To tylko potwierdza moją teorię że babom powinno dać się zakaz uprawiania sportu bo małe niepowodzenie i psycha im siadaDzis mialem ta Panne Anne po 5,00 http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1691023
Prowadzila 5-1 w 3cim secie, olalem wiec sprawdzanie meczu - sprawdzam po 10 minutach aby sprawdzic dlaczego nierozliczone a tu 5-5.
Na Ruskim można na live to grać od początku turnieju. W tej chwili jest 2.54Chciałem grać Hiszpanki zwycięstwo w RG w trzeciej rundzie, ale nigdzie nie znalazłem nawet na tym ruskim kurde tam się połapać to ciężko. Ciekawe jaki teraz kurs jest, Halep nawet jeśli dzisiaj jakimś cudem wygra to nie widzę zadnych szans na zwycięstwo z Muguruzą