Jak tu się nie wkurwic.Buki sprawdzaly pewnie prognozy pogody ???? .Lepiej jak by przerwali to byłby zwrot,a tak ani over ani btts.Reklamacje pisze do wszechmocnego w królestwie niebieskim.
Jestem z wami! Jazda!!!!!!!!Zgadza się Gael już zaczyna łapać zadyszkę. Oby starczyło gemów do wykończenia Francuza i Goffin to łyknie. Tylko żeby nie było deszczu!
Tajlandia - Chiny poniżej 1,5 @ 3.1
Bezładna kopanina...w wodzie.
szkoda, szkoda ???? , Verno, co z dzieciakiem, bo wiesz ... tego, czuję się winny ????Friendly match Tajowie vs. Skośni ht 0-1
Za miedziaka bts po @ 1,85 i dnb za drobne w stronę kolegów mojego ulubionego piłkarza z tajskie ekipy (obecnie gracza Hiroshimy) Teerasila Dangdy po @ 5,75
Ps
Domów i żon nie zastawiać jakby co... ????
Edit
Gol padł mimo ch.. warunków, ale nie dla tych co trzeba ????
... siedzi... Monfils - Goffin over 37.5 gema @ 1.87
... 3 dni z RG 13 z 16 na więc kay:... teraz gram Goffin -1.5 seta @ 2.15
... co by nie było zbyt zielono
AGO win 2 mapa (z dogrywką)
@3.00
STS
Ziomek, nie zapominaj o robotach ???? Czasem jest ze 20 ????Zastanawia mnie nieraz frekwencja tego forum.Patrze i widzę około 110 użytkowników na forum,a udziela się 20-25.Panie i Panowie co jest grane?Wiecej odwagi czy ukrywacie się za firana i jesteście jak sąd kapturowy czy jaka cholera:bell:
szybkiVarbergs BoIS v Halmstads BK over 0,5 HT @2,25
Ale i tak liczby się nie zgadzaja.Ptaszyska pustynne i liczą na łatwy żer:cwl:Ziomek, nie zapominaj o robotach ???? Czasem jest ze 20 ????
Monfils gra dokładnie to samo co wczoraj, czyli na początku ładne obroty, techniczne zagrania, gaszenie Goffina, po czym konsekwentne opadanie z sił. Powiedział bym, że scenariusz iście wczorajszy, a w 5-tym secie, jeżeli będzie, nie ma już szans bo tego nie wybiega. Oddycha rękawami, sztucznie się teraz wykłóca by zyskać czas, a może znowu go deszcz uratuje.Monfils dziś nie ten człowiek co wczoraj... Dawaj Gofer!