rafcio_100
Użytkownik
Jak o mundial pytasz, to wszystkie mecze na sport.tvp.pl sąCzy jest jakis dzialaajacy polski stream do meczu ???
Jak o mundial pytasz, to wszystkie mecze na sport.tvp.pl sąCzy jest jakis dzialaajacy polski stream do meczu ???
Brawo, gratuluję wygranej, udało się trafić hazardowy typ ???? ...Pozdrawiam ludzi od ruletko-bukmacherki
Jest, tylko najwidoczniej Ci nie działa (adblock?).
Nie wiem co sie stalo. Poprzednie 3 mecze ogladalem wlasnie na sport.tvp.pl Ten ostatni cos szwankowal bo player nie wyskakiwal . Dopiero teraz zachaczylo. Widocznie musialem dluzej poczekac...Jest, tylko najwidoczniej Ci nie działa (adblock?).
Widac ze masz blade pojęcie o piłceBrawo, gratuluję wygranej, udało się trafić hazardowy typ ???? ...
Ciekawe czy ktoś postawi coś na Chorwację w kolejnych dwóch meczach :cwl:
... 2 × prawie cały zysk z pierwszego meczu, rozmienił się z czasem na drobne :headbang:... Abdullahi żółta kartka @ 3.30
... Perisic strzeli bramkę @ 3.40
Wcześniej jak pisałeś to sprawdziłem i faktycznie nie działało, teraz transmisja odpala, widocznie coś nie grało po ich stronie.Nie wiem co sie stalo. Poprzednie 3 mecze ogladalem wlasnie na sport.tvp.pl Ten ostatni cos szwankowal bo player nie wyskakiwal . Dopiero teraz zachaczylo. Widocznie musialem dluzej poczekac...
????Deportes Temuco over 1,5 2,00
3x Gola nie strzela w tych mistrzostwachChorwacja--Nigeria [email protected]
Nigeria over 1.5 [email protected]
Nigeria połowa z większą ilością goli 2
@3.35
To w sumie dziwne, że tylko z odpaleniem transmisji był problem bo ja oglądałem od pierwszej minuty i nie wywaliło mnie ani ściny nie miałem. Ale nie neguję, bo np. Francja - Australia mi wywaliło mecz u nich i musiałem od nowa włączać.Wcześniej jak pisałeś to sprawdziłem i faktycznie nie działało, teraz transmisja odpala, widocznie coś nie grało po ich stronie.
szkoda tego Kovacica ZWROTponad 2 gole @2.75 chorwacja-nigeria
Nigeria strzeli @1.72 bet563
Dania WIN, teraz najpewniejszy mecz z wszystkich z poczatku turnieju czyli Chorwacja i do kasy.
Jutro jedziemy dalej....
Czaro co Ty kombinujesz i jakies wynalazki grasz ? to nie w Twoim stylu przecież... 2 × prawie cały zysk z pierwszego meczu, rozmienił się z czasem na drobne :headbang:
i nie dał mu na koniec do pustej, masakra!
Szukamy łamaka 2/1 kurs: 21 bet365 lekko