>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
prof 62,1K

prof

Użytkownik
Jest, tylko najwidoczniej Ci nie działa (adblock?).
Nie wiem co sie stalo. Poprzednie 3 mecze ogladalem wlasnie na sport.tvp.pl Ten ostatni cos szwankowal bo player nie wyskakiwal . Dopiero teraz zachaczylo. Widocznie musialem dluzej poczekac...

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Nie wiem co sie stalo. Poprzednie 3 mecze ogladalem wlasnie na sport.tvp.pl Ten ostatni cos szwankowal bo player nie wyskakiwal . Dopiero teraz zachaczylo. Widocznie musialem dluzej poczekac...
Wcześniej jak pisałeś to sprawdziłem i faktycznie nie działało, teraz transmisja odpala, widocznie coś nie grało po ich stronie.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Wcześniej jak pisałeś to sprawdziłem i faktycznie nie działało, teraz transmisja odpala, widocznie coś nie grało po ich stronie.
To w sumie dziwne, że tylko z odpaleniem transmisji był problem :p bo ja oglądałem od pierwszej minuty i nie wywaliło mnie ani ściny nie miałem. Ale nie neguję, bo np. Francja - Australia mi wywaliło mecz u nich i musiałem od nowa włączać.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Widzę, że dalej co niektórzy chcą na siłę wykończyć akcję zamiast podać do lepiej ustawionego kolegi :/

egreg 942

egreg

Użytkownik
Biedna ta Chorwacja, nie potrafi strzelić normalnie bramki Nigerii , strzeliła co prawda dwie, ale to były prezenty od przeciwników.
No cóż, może w następnych będzie lepiej ... ale póki co, to bym złamanego grosza nie postawił na nich ...

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Dania WIN, teraz najpewniejszy mecz z wszystkich z poczatku turnieju czyli Chorwacja i do kasy.
Jutro jedziemy dalej....
✅✅✅
Nowe peffki peff na jutro w moim temacie !!! grube peffki
... 2 × ⛔ prawie cały zysk z pierwszego meczu, rozmienił się z czasem na drobne :headbang:
i nie dał mu na koniec do pustej, masakra!
Czaro co Ty kombinujesz i jakies wynalazki grasz ? to nie w Twoim stylu przecież

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom