Śmiech na sali, już mi Ferrera powoli przypomina i te 2 df w tb :facepalm:Haase nic się nie zmienił, dalej jest kretynem.. Dwa razy mógł połamać te drewno to zaczął się zabawiać w loby
Ale piłkę na 4:4 W tb to zagrał genialnieHaase nic się nie zmienił, dalej jest kretynem.. Dwa razy mógł połamać te drewno to zaczął się zabawiać w loby
Ale zmiękł..... odpuszcza.
a jednak:dance::dance:
Złamał dziada, nie chwalmy dnia przed zachodem słońca to nadal RobinKarlovic go prawie złamał:cwl: Haase u siebie gra, a jest żenujący. O tym dziadku Pinokio nie będę mówił typ ma prawie 40lat????
Spokojnie facet ????Karlovic go prawie złamał:cwl: Haase u siebie gra, a jest żenujący. O tym dziadku Pinokio nie będę mówił typ ma prawie 40lat????
Za duży becel do wyjęcia żeby być spokojnym:angel:Spokojnie facet ????
I. Falconi - A. Rodionova 1 set over 8,5 2,20
Jak na razie 2/4 weszły. Shapovalov to raczej formalność no i pozostaje FABBIANO ???? Oby weszło ????NO TO JEDZIEMY
ROBIN HAASE (+1.5 SETA) + DENIS SHAPOVALOV + FLORIAN MAYER + THOMAS FABBIANO = @4.00
Swoją drogą ciekaw jestem jak Shapo na trawie, ma predyspozycje do wygrywania szlemów na tej nawierzchni, 2 lata temu zgarnął Wimbledon w juniorachJak na razie 2/4 weszły. Shapovalov to raczej formalność no i pozostaje FABBIANO ???? Oby weszło ????
SHAPO to SHAPO. Wierzę jakoś bardzo w tego chłopaka chociaż w Paryżu porażka na całego.Swoją drogą ciekaw jestem jak Shapo na trawie, ma predyspozycje do wygrywania szlemów na tej nawierzchni, 2 lata temu zgarnął Wimbledon w juniorach
Mowisz i maszJakupovic 2nd set 2.63