Torres pokonał Łebkowskiego, ma potencjał i nie mogę się doczekać co pokaże w tej walce, Wolański nigdy mnie nie przekonywał, rywali nie miał zbyt trudnych, walka za chwilę
G2 ugrało obie pistolki, Kenny staty 32-17, a nie ugrali nawet 10 rund i to na swojej mapie, to pokazuje jak bardzo dominowało Faze. Teraz powinno być to jeszcze bardziej widoczne.
Torres pokonał Łebkowskiego, ma potencjał i nie mogę się doczekać co pokaże w tej walce, Wolański nigdy mnie nie przekonywał, rywali nie miał zbyt trudnych, walka za chwilę
Zapraszam do zapisywania się do konkursów związanych z Mistrzostwami Świata w Rosji.
W Lidze Typerów jest możliwość zabawy poza konkursem - nie trzeba spełniać warunków konkursu, a można sprawdzić się w rywalizacji z innymi.
Szczegóły w sygnaturze.
Sądziłem, że w drugiej połowie podkręcą tempo ale oni sobie chodzą po boisku, jest to strasznie irytujące do oglądania. Mogą strzelić w dowolnym momencie ale jakby czekali z tym jak najdłużej. Nuda jak flaki z olejem.
Jak mówiłem promocja dnia imo, na spokojności, to było pewne w 100%
Drugi bet już pod koniec trochę się gorąco robiło bo chcieli szybko skończyć, ale siedzi
lul 1 hit w 6 inningu i to grand slam, wspaniały był to mecz, nie zapomnę go nigdy
Toronto zaś dogrywka 3-3, pewnie też cuda się zdarzą
over 10,5 KC Royals @ Oakland Athletics @ 2.80 2u