>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
KSW
Wolański - Torres 2,25 STS

Torres pokonał Łebkowskiego, ma potencjał i nie mogę się doczekać co pokaże w tej walce, Wolański nigdy mnie nie przekonywał, rywali nie miał zbyt trudnych, walka za chwilę

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
G2 ugrało obie pistolki, Kenny staty 32-17, a nie ugrali nawet 10 rund i to na swojej mapie, to pokazuje jak bardzo dominowało Faze. Teraz powinno być to jeszcze bardziej widoczne.

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
KSW
Wolański - Torres 2,25 STS

Torres pokonał Łebkowskiego, ma potencjał i nie mogę się doczekać co pokaże w tej walce, Wolański nigdy mnie nie przekonywał, rywali nie miał zbyt trudnych, walka za chwilę
✅ ✅ ✅ przez decyzję
Niesamowita walka, a Torres pokazał się znów zajebiście, brawo bo chłopak jest niezły

Otrzymane punkty reputacji: +6
sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Zapraszam do zapisywania się do konkursów związanych z Mistrzostwami Świata w Rosji.

W Lidze Typerów jest możliwość zabawy poza konkursem - nie trzeba spełniać warunków konkursu, a można sprawdzić się w rywalizacji z innymi.

Szczegóły w sygnaturze.​

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Hiszpanie coś strzela czy wyrąbane ?
Sądziłem, że w drugiej połowie podkręcą tempo ale oni sobie chodzą po boisku, jest to strasznie irytujące do oglądania. Mogą strzelić w dowolnym momencie ale jakby czekali z tym jak najdłużej. Nuda jak flaki z olejem.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
under 8,5 Baltimore Orioles - Toronto Blue Jays @ 2.05 1u
under 3,5 Milwaukee Brewers @ 2.08 2u ⛔
na 19
lul 1 hit w 6 inningu i to grand slam, wspaniały był to mecz, nie zapomnę go nigdy
Toronto zaś dogrywka 3-3, pewnie też cuda się zdarzą
over 10,5 KC Royals @ Oakland Athletics @ 2.80 2u

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom