Cebula 2 set @2.40
6 punktów z rzędu w kosza to żaden wyczynstelmet ???? ???? ????
tak potrafią tylko frajerzy
90:84 >> 90:90
szczególnie gdy do końca meczu pozostało 20 sekund6 punktów z rzędu w kosza to żaden wyczyn
15szczególnie gdy do końca meczu pozostało 20 sekund
Zrobiłem mały wyjątek i chce dać każdemu zarobić. Jeżeli ktoś tu jeszcze jest z osób, które grały ze mną, bo zobaczyłem horrendalnie wysoką linie na over bramkowy Vive. Początek meczu za minutę, na LIVE jest typ dostępny.
Ładujemy Under 37.5 bramki Vive po kursie 1.80 i lecimy to na grubości. Piłka ręczna oczywiście. Buk: STS
Dorzucam Under 41.5 Vive, w życiu nie na wyjeździe i nie w Puławach @1.90
MOCNO!
gratulacje za typ ????Zrobiłem mały wyjątek i chce dać każdemu zarobić. Jeżeli ktoś tu jeszcze jest z osób, które grały ze mną, bo zobaczyłem horrendalnie wysoką linie na over bramkowy Vive. Początek meczu za minutę, na LIVE jest typ dostępny.
Ładujemy Under 37.5 bramki Vive po kursie 1.80 i lecimy to na grubości. Piłka ręczna oczywiście. Buk: STS
:cash::cash::cash:. FC Neubrandenburg - 1. FC Union Berlin ponad 9.5 @2.30
Edit: nikt nie zdążył, kliknięcie i 15 sekund i gol i 0-10 wynik
firana time ????Stelmet :dance:????
Strajk, raczej włoski. Wracam po prostu dalej do jaskini (z dedykacją dla Krisa :* )Gratki dla Prezesa, fajnie że zawiesił strajk ????
Teraz czekamy na Verno i Brajanusza
Wczoraj Kohlschreiber z Sockiem grali o takiej porzezagra muguruza o tej 22:15 jak jest zaplanowane ? nie za późno ?