>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
JAKIE JAJA W TAKIM MOMENCIE TAKI BŁĄD ;XXXX
I to czyj? Dawny legionista. Spiseggg!
Dzisiaj słabszy skład Realu, jakiś BTS aż się prosi, albo 1X. Juve wygrywające Puchar Włoch to też dla mnie pewna opcja. Coś by jeszcze z angielskiej pomyślał.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Legia pokazała klasę, choć mecz chujowy z ich strony. Strasznie słaby będzie ten mistrz Polski. Szacunek za walkę.
Jedno mnie zawsze zastanawia. Po co robią sobie tam trenerzy pod górkę. Jak można wystawić w takim meczu jakiegoś Mauricio który zagrał w sumie 50 minut dla Legii a na ławce posadzić Remiego. Gdyby nie Cafu to by się ostro Klafurić z tego tłumaczył.

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Legia pokazała klasę, choć mecz chujowy z ich strony. Strasznie słaby będzie ten mistrz Polski. Szacunek za walkę.
Jedno mnie zawsze zastanawia. Po co robią sobie tam trenerzy pod górkę. Jak można wystawić w takim meczu jakiegoś Mauricio który zagrał w sumie 50 minut dla Legii a na ławce posadzić Remiego. Gdyby nie Cafu to by się ostro Klafurić z tego tłumaczył.
To teraz wyobraz sobie taka Jagiellonie czy inna Wisle w pucharach.
Fakt, ze Legia gra slabo ale wygrywa ta lige praktycznie co roku pokazuje poziom Ekstraklasy..niech L wygrywa dalej, bo realnie patrzac, jako jedyna ma szanse przejsc 2 rundy kwalifikacji i nie narobic nam wstydu w Europie..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom